STUDIER

Balletkompagniet har syv dejlige balletstudier som ligger i City2 (Taastrup), DGI-byen (København V.), Field’s (Ørestad), Hørsholm, Pejsegaarden, Skovshoved og Vanløse.

City2

Hveen Boulevard, 2630 Taastrup

Undervisningen foregår i Designer Outlet-afdelingen. Her som nabo til Dalle Valle har Balletkompagniet sit eget store balletstudie. Studiet er 150 kvm. og har dansevinyl, stor spejlvæg samt faste og løse barrer. Kom omklædt da omklædningsrummet ikke er lukket, og brug toiletterne i centret.

Studiet åbnede 1. april 2013.

DGI-byen

Tietgensgade 65, 1704 København V

Undervisningen foregår i ND-salen i DGI-byens kælderetage. Vores balletstudie er 94kvm. Her er der Drosselmeyer dansevinyl, løse barrer og en stor spejlvæg. Der findes flere toiletter og omklædningsrum i DGI-byen. 

Studiet åbnede 1. januar 2018.

Fields

Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S.

Undervisningen foregår i vores eget studie i Field’s. Du finder vej til balletstudiet på plan 1. Her er en gang overfor H&M Home, hvor trappe/elevator går direkte op til studiet på 3. salDer er omklædningsrum, dog uden vand og toilet, så brug faciliteterne i centret.

Studiet åbnede i august 2013.

Hørsholm

Hørsholm Midtpunkt 200, 2970 Hørsholm

Undervisningen foregår i eget studie med indgang overfor parkeringshuset, ved siden af Elgigantens vareindlevering. Parkeringshuset har indkørsel fra Hørsholm Allé. Der er omklædningsrum og toilet i forbindelse med balletstudiet. Balletstudiet har Drosselmeyer dansevinyl, løse barrer samt en stor spejlvæg.

Studiet åbnede 5. august 2019.

Pejsegaarden

Frederikssundsvej 343, 2700 Brønshøj

Undervisningen foregår i et hyggelig dansestudie med vinduer og udgang til terrasse. Salen har både løse og fastmonterede barrer, spejlvæg og Drosselmeyer Dansevinyl. Der er venteområde med adgang til toilet. 

Studiet åbnede 1. februar 2020.

Skovshoved

Krøyersvej 5A, 2930 Klampenborg

Undervisningen foregår i Skovshoveds Idrætsforening på 1. sal i dansestudiet. Balletstudiet er 130 kvm., Balletstudiet har Drosselmeyer Dansevinyl, både fastmonterede barrer og løse barrer samt stor spejlvæg.

Studiet åbnede 1. september 2007.

Vanløse

Bogholder Allé 40 kld., 2720 Vanløse. 

Gå ned af trappen og du kommer ind til omklædningen og cafeområdet, som har direkte adgang til balletstudiet. Balletstudie 100 kvm., trægulv med affjedring, løse barrer, stor spejlvæg.

Studiet åbnede 1. april 2014.