STUDIER

Balletkompagniet har syv dejlige balletstudier som ligger i
City2 (Taastrup), DGI-byen (København V.), Field’s (Ørestad), Hørsholm, Pejsegaarden, Skovshoved og Vanløse.

 

City2

Hveen Boulevard,
2630 Taastrup.

Undervisningen foregår i Designer Outlet-afdelingen på plan 2, når du går igennem City2. Her som nabo til Dalle Valle har balletkompagniet sit eget balletstudie. Kom omklædt da omklædningsrummet ikke er lukket, og brug toiletterne i centret.

Studiet åbnede 1. april 2013.

Field's

Arne Jacobsens Allé, 

2300 København S.

Undervisningen foregår i vores eget studie i Field’s. Du finder vejen til balletstudiet på plan 1. Her er en lille gang overfor H&M Home, hvor du kan tage trappe/elevator direkte op til studiet på 3. sal. Der er omklædningsrum, dog uden vand og toilet, så brug faciliteterne i centret.

Studiet åbnede i august 2013.

Pejsegaarden

Frederikssundsvej 343
2700 Brønshøj

Studiet er 65 kvm og har en stor spejlvæg. Vi anvender både fastmonterede og løse barrer. Gulvet er beklædt med Drosselmeyer dansevinyl. Af- og påsætning samt gratis parkering kan foregå umiddelbart ude foran studiet. Pejsegaarden har derudover en lille café med egne åbningstider.

Studiet åbnede 3. februar 2020.

 

Vanløse

Bogholder Allé 40 kld.,
2720 Vanløse. 

Gå ned af trappen og du kommer ind til omklædningen og cafeområdet, som har direkte adgang til balletstudiet. Balletstudie 100 kvm., trægulv med affjedring, løse barrer, stor spejlvæg.

Studiet åbnede 1. april 2014.

DGI-byen

Tietgensgade 65,
1704 København V.

Undervisningen foregår i ND-salen i DGI-byens kælderetage. Balletstudiet er 94kvm. Her er der Drosselmeyer dansevinyl, løse barrer og en stor spejlvæg. Der findes flere toiletter og omklædningsrum i DGI-byen. 

Studiet åbnede 1. januar 2018.

HØRSHOLM

Hørsholm Midtpunkt 200,

2970 Hørsholm

Undervisningen foregår i vores eget studie i Hørsholm Midtpunkt med egen indgang fra parkeringspladsen. Der er omklædningsrum og toilet i forbindelse med balletstudiet. Balletstudie 110 kvm. Drosselmeyer dansevinyl, løse barrer, stor spejlvæg.

Studiet åbner 5. august 2019.

Skovshoved

Krøyersvej 5A,

2930 Klampenborg.

Undervisningen foregår i Skovshoveds Idrætsforening på 1. sal i dansestudiet. Balletstudie 130 kvm., Drosselmeyer Dansevinyl, fastmonterede barrer samt løse barrer, stor spejlvæg.

Studiet åbnede 1. september 2007.

Kontakt os