Studier

Balletkompagniet har ni dejlige balletstudier som ligger i City2 (Taastrup), DGI-byen (København V.), Field’s (Ørestad), Hørsholm Midtpunkt, Lyngby Storcenter, Nordhavn, Pejsegaarden (Brønshøj), Skovshoved og Vanløse.

City2

Hveen Boulevard, 2630 Taastrup

Undervisningen foregår i Designer Outlet-afdelingen. Her som nabo til Dalle Valle har Balletkompagniet sit eget store balletstudie. Studiet er 150 kvm. og har dansevinyl, stor spejlvæg samt faste og løse barrer. Kom omklædt da omklædningsrummet ikke er lukket, og brug toiletterne i centret.

Læs mere og se billeder af balletskolen i City2

Studiet åbnede 1. april 2013.

DGI-byen

Tietgensgade 65, 1704 København V

Undervisningen foregår i Spejlsalen i DGI-byens kælderetage. Vores balletstudie er 94kvm. Her er der Drosselmeyer dansevinyl, løse barrer og en stor spejlvæg. Der findes flere toiletter og omklædningsrum i DGI-byen. 

Læs mere og se billeder af balletskolen i DGI-byen

Studiet åbnede 1. januar 2018.

Fields

Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S.

Undervisningen foregår i vores eget studie i Field’s. Du finder vej til balletstudiet på plan 1. Her er en gang overfor H&M Men, hvor trappe/elevator går direkte op til studiet på 3. salDer er omklædningsrum, dog uden vand og toilet, så brug faciliteterne i centret.

Læs mere og se billeder af balletskolen i Fields.

Studiet åbnede i august 2013.

Hørsholm

Hørsholm Midtpunkt 200, 2970 Hørsholm

Undervisningen foregår i eget studie med indgang overfor parkeringshuset, ved siden af Elgigantens vareindlevering. Parkeringshuset har indkørsel fra Hørsholm Allé. Der er omklædningsrum og toilet i forbindelse med balletstudiet. Balletstudiet har Drosselmeyer dansevinyl, løse barrer samt en stor spejlvæg.

Læs mere og se billeder af balletskolen i Hørsholm

Studiet åbnede 5. august 2019.

NYHED: Lyngby

Lyngby Storcenter 1, 2800 Kongens Lyngby

Tag elevatoren ved Only/Tøjeksperten op til 2. sal og følg gangen til venstre. Man kan også komme op til studiet fra Klampenborgvej 232, så skal man følge gangen til højre. Studiet er 100 kvm. og i forbindelse med studiet er der et omklædningsrum. Brug toiletterne på gangen.

Læs mere om balletskolen i Lyngby

Studiet åbner 12. august 2024

Nordhavn

Lørdage: “Big Bio Nordhavn”, Hamborg Plads 6, 2150 Nordhavn
Onsdage: Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 Kbh Ø.

Balletstudierne ligger tæt på Nordhavn Metrostation. Lørdagsstudiet er ca. 200 kvm. og ligger inde i Big Bio Nordhavn. Onsdagsstudiet er 150 kvm. med affjedret trægulv samt spejlvæg og vægmonterede barrer. Begge steder benyttes fritstående barrer.

Læs mere og se billeder af balletskolen i Nordhavn

Studiet åbnede 15. april 2023.

Pejsegaarden

Frederikssundsvej 343, 2700 Brønshøj

Undervisningen foregår i et hyggelig dansestudie med vinduer og udgang til terrasse. Salen har både løse og fastmonterede barrer, spejlvæg og Drosselmeyer Dansevinyl. Der er venteområde med adgang til toilet.

Læs mere og se billeder af balletskolen på Pejsegaarden 

Studiet åbnede 1. februar 2020.

Skovshoved

Krøyersvej 5A, 2930 Klampenborg

Undervisningen foregår i Skovshoveds Idrætsforening på 1. sal i dansestudiet. Balletstudiet er 130 kvm., Balletstudiet har Drosselmeyer Dansevinyl, både fastmonterede barrer og løse barrer samt stor spejlvæg.

Læs mere og se billeder af balletskolen i Skovshoved

Studiet åbnede 1. september 2007.

Vanløse

Bogholder Allé 40 kld., 2720 Vanløse. 

Gå ned af trappen og du kommer ind til omklædningen og cafeområdet, som har direkte adgang til balletstudiet. Balletstudie 100 kvm., trægulv med affjedring, løse barrer, stor spejlvæg.

Læs mere og se billeder af balletskolen i Vanløse

Studiet åbnede 1. april 2014.