Balletskolen i Ørestad

Balletkompagniet har siden 1. august 2013 haft balletskole i Ørestad. Vi har et dejligt studie i shoppingcentret Fields.

Studiet er ca. 100 kvm, og er indrettet med Drosselmeyer Dansevinyl, løse barrer og en stor spejlvæg. Du finder studiet på Plan 1 (indgang overfor H&M Home) – trappen og elevatoren går direkte op til studiet på 3. sal. Elever skal bruge centrets toiletfaciliteter, da vi ikke har et kundetoilet.

I hverdage og i weekenden er der undervisning for store og små, øvede samt nybegyndere. De yngste børn, kan danse på vores tumlingeballet-hold, hvor man kan starte fra man er 2 år og sammen med en voksen. Fra børnene er ca. 3 år kan de gå på et ballethold uden forældre og vi tilbyder hold for alle aldersklasser op til voksne, hvor alle er velkomne.

Vores adresse er: Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S.

Fields har sin egen metrostation og det tager et par minutter at gå gennem centret til vores balletstudie. Vores elever på Balletkompagniet Fields kommer primært fra Amager, Islands Brygge, København, Vesterbro, Nørrebro, Amagerbro, Tårnby, Kastrup, Store Magleby og Dragør. Der er et parkeringshus i Fields, hvor man kan parkere én time gratis og herefter mod betaling.

Herunder billeder af vores studie samt omklædning

balletskole i Fields - Ørestad

Omklædningsfaciliteter på balletskolen i Fields Ørestad Indgang til balletskolen i Ørestads balletstudie Balletskole i Ørestads foyer

Balletstudiet

Balletstudiet hos balletskolen i Ørestad i Fields med dansevinyl, spejlvæg, fastmonterede og løse barrer samt dejligt lysindfald. Balletstudiet hos balletskolen i Ørestad i Fields med dansevinyl, spejlvæg, fastmonterede og løse barrer samt dejligt lysindfald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *