Balletkompagniet Hørsholm

Balletskolen i Hørsholm

Balletkompagniet har siden august 2019 haft balletskole i Hørsholm. Vi har et nyt lækkert studie i shoppingcentret Hørsholm Midtpunkt.

Studiet er ca. 100 kvm, og er indrettet med Drosselmeyer Dansevinyl, løse barrer og en stor spejlvæg. Du finder balletskolen ved siden af Elgigantens vareudlevering, med direkte udgang til parkeringshuset. Der er omklædningsrum og toilet i forbindelse med balletstudiet.

I hverdage og i weekenden er der undervisning for store og små, øvede samt nybegyndere. De yngste børn, kan danse på vores tumlingeballet-hold, hvor man kan starte fra man er 2 år og sammen med en voksen. Fra børnene er ca. 3 år kan de gå på et ballethold uden forældre og vi tilbyder hold for alle aldersklasser op til voksne, hvor alle er velkomne.

Vores adresse er: Hørsholm Midtpunkt 200, 2970 Hørsholm.
Der er et parkeringshus i Hørsholm Midtpunkt, hvor man kan parkere to timer gratis og herefter mod betaling.

Vores elever på Balletkompagniet Hørsholm kommer primært fra Hørsholm, Vedbæk, Skodsborg, Kokkedal, Rungsted, Birkerød, Holte, Nivå, Fredensborg, Hillerød og Helsingør.

Herunder billeder af vores studie samt omklædning

Balletskolen i Hørsholms omklædningsrum med bænke, knager, sofaer og tekøkken Balletskolen i Hørsholms omklædningsrum med bænke, knager, sofaer og tekøkken Balletskolen i Hørsholms omklædningsrum med bænke, knager, sofaer og tekøkken

Balletstudiet

Balletskolen i Hørsholms balletstudie med dansevinyl, spejlvæg og løse barrer. Her er dejlig højt til loftet og vinduer med naturligt lysindfald. Balletskolen i Hørsholms balletstudie med dansevinyl, spejlvæg og løse barrer. Her er dejlig højt til loftet og vinduer med naturligt lysindfald.

Som ny elev hos Balletkompagniet er man velkommen hele sæsonen, da vi løbende sluser elever ind.

2 kommentarer til “Balletkompagniet Hørsholm

 1. wei zhang siger:

  Hej
  Jeg er Helen, min datter er Katherine og 6 år i februar næste år. Hun studerede i et balletstudie i et år. Hvilket fase af ballet skal hun deltage i?

  MVH
  Helen

  • Helle Keis siger:

   Kære Helen

   Tak for din kommentar. Jeg sender dig en mail med forslag til hold.
   VH Helle/Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *