Balletkompagniet Hørsholm

Balletskolen i Hørsholm

Balletkompagniet har siden august 2019 haft balletskole i Hørsholm. Vi har et nyt lækkert studie i shoppingcentret Hørsholm Midtpunkt.

Studiet er ca. 100 kvm, og er indrettet med Drosselmeyer Dansevinyl, løse barrer og en stor spejlvæg. Du finder balletskolen ved siden af Elgigantens vareudlevering, med direkte udgang til parkeringshuset. Der er omklædningsrum og toilet i forbindelse med balletstudiet.

I hverdage og i weekenden er der undervisning for store og små, øvede samt nybegyndere. De yngste børn, kan danse på vores tumlingeballet-hold, hvor man kan starte fra man er 2 år og sammen med en voksen. Fra børnene er ca. 3 år kan de gå på et ballethold uden forældre og vi tilbyder hold for alle aldersklasser op til voksne, hvor alle er velkomne.

Vores adresse er: Hørsholm Midtpunkt 200, 2970 Hørsholm.
Der er et parkeringshus i Hørsholm Midtpunkt, hvor man kan parkere to timer gratis og herefter mod betaling.

Vores elever på Balletkompagniet Hørsholm kommer primært fra Hørsholm, Vedbæk, Skodsborg, Kokkedal, Rungsted, Birkerød, Holte, Nivå, Fredensborg, Hillerød og Helsingør.

Herunder billeder af vores studie samt omklædning

Balletskolen i Hørsholms omklædningsrum med bænke, knager, sofaer og tekøkken Balletskolen i Hørsholms omklædningsrum med bænke, knager, sofaer og tekøkken Balletskolen i Hørsholms omklædningsrum med bænke, knager, sofaer og tekøkken

Balletstudiet

Balletskolen i Hørsholms balletstudie med dansevinyl, spejlvæg og løse barrer. Her er dejlig højt til loftet og vinduer med naturligt lysindfald. Balletskolen i Hørsholms balletstudie med dansevinyl, spejlvæg og løse barrer. Her er dejlig højt til loftet og vinduer med naturligt lysindfald.

Som ny elev hos Balletkompagniet er man velkommen hele sæsonen, da vi løbende sluser elever ind.

8 kommentarer til “Balletkompagniet Hørsholm

 1. wei zhang siger:

  Hej
  Jeg er Helen, min datter er Katherine og 6 år i februar næste år. Hun studerede i et balletstudie i et år. Hvilket fase af ballet skal hun deltage i?

  MVH
  Helen

  • Helle Keis siger:

   Kære Helen

   Tak for din kommentar. Jeg sender dig en mail med forslag til hold.
   VH Helle/Balletkompagniet

 2. Leila siger:

  Hi,
  jeg er Leila, min datter Parinaz er interesseret i at tage ballet kurser. Hun er født i 18 juli 2010. Hvad skal hun gøre for tilmelding?

  • Helle Keis siger:

   Hej Leila
   Tak for din besked – hun er hjertens velkommen til at starte med en prøvetime. Vi skriver en mail til dig.
   VH Helle, Balletkompagniet

 3. Birgit Marquartsen siger:

  Hej
  Min datter Saga blev 7 år 18/2-24 og går i klasse med Rona Duman-Thielke, som går til ballet hos jer. De bor begge i Hillerød og Saga ville derfor skulle gå på samme hold som Rona grundet samkørsel er det muligt? Saga har danset i 3 år og er meget rytmisk.
  Bh Birgit

 4. Tetiana Pyshniak siger:

  Hi!
  My name is Tetiana.
  My daughter Mariam is4 years and we want to begin study classic dance .But I think we have to try first time if she got to like it .When can we come to try it first time?

  • Helle Keis siger:

   Hi,
   Thank you for your interest in the ballet school. We will get back to you on email.

   Best,
   Helle, Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *