Balletskole i DGI-byen

Balletkompagniet har haft balletskole i DGI-byen siden 1. januar 2018.

Studiet er 94 kvm, og er indrettet med Drosselmeyer Dansevinyl, løse barrer og en stor spejlvæg. Studiet ligger i ND-salen i DGI-byens underetage. Der findes toiletter og omklædningsrum i DGI-byen.

I hverdage og i weekenden er der undervisning for store og små, øvede samt nybegyndere. De yngste børn, kan danse på vores tumlingeballet-hold, hvor man kan starte fra man er 2 år og sammen med en voksen. Fra børnene er ca. 3 år kan de gå på et ballethold uden forældre og vi tilbyder hold for alle aldersklasser op til voksne, hvor alle er velkomne.

Vores adresse er: Tietgensgade 65, 1704 København V

Det tager ca. 1 minut at gå fra Hovedbanegården til DGI-byen, som ikke kunne ligge mere centralt i København. Vores elever kommer primært fra København, Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Amagerbro, Islands Brygge og Valby. Med S-toget i baghaven er Balletkompagniet DGI-byen nemt at komme til for alle i nærheden af S-togstationer. Der er et parkeringshus ved DGI-byen med indkørsel fra Ingerslevsgade, 1704 København V, hvor man kan parkere mod betaling.

Herunder billeder af vores studie samt indgangen fra DGI-byen

Balletskole beliggende i DGI-byen i midten af København lige ved HovedbanegårdenIndgang til balletskolens balletstudie i DGI-byen

Balletstudiet

Balletskolen i DGI-byens balletstudie med dansevinyl, barrer og spejlvæg Balletskolen i DGI-byens balletstudie med dansevinyl, barrer og spejlvæg Balletskolen i DGI-byens balletstudie med dansevinyl, barrer og spejlvæg

Vi byder nye elever velkomne hele sæsonen, da vi har hold på alle niveauer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *