Balletkompagniet Skovshoved

Balletskolen i Skovshoved

Balletkompagniet har siden 1. september 2007 haft balletskole i Skovshoved, beliggende i Skovshoved Idrætsforening på 1. sal.

Studiet er ca. 130 kvm, og er indrettet med Drosselmeyer Dansevinyl, faste og løse barrer og en stor spejlvæg. Der er omklædningsrum og toiletter i forbindelse med balletstudiet.

I hverdage og i weekenden er der undervisning for store og små, øvede samt nybegyndere. De yngste børn, kan danse på vores tumlingeballet-hold, hvor man kan starte fra man er 2 år og sammen med en voksen. Fra børnene er ca. 3 år kan de gå på et ballethold uden forældre og vi tilbyder hold for alle aldersklasser op til voksne, hvor alle er velkomne.

Vores adresse er: Krøyersvej 5A, 2930 Klampenborg.
Vores elever på balletskolen i Skovshoved kommer primært fra Klampenborg, Hellerup, Lyngby, Søborg, Ordrup, Charlottenlund, Østerbro, Gentofte og Gladsaxe.

Herunder billeder af vores studie og foyer

balletskolen i Skovshoveds omklædningsrum med knager, hylder, bænke, borde og stole Balletskolen i Skovshoveds omklædningsfaciliteter balletskolen i Skovshoveds omklædningsrum med bænke, knager, hylder, borde og stole balletskolen i Skovshoveds omklædningsfaciliteter

Balletstudiet

Balletskolen i Skovshoveds balletstudie, 130 kvm sal med dansevinyl, spejlvæg samt løse og faste barrer. Balletskolen i Skovshoveds balletstudie, 130 kvm sal med dansevinyl, spejlvæg samt løse og faste barrer. Balletskolen i Skovshoveds balletstudie, 130 kvm sal med dansevinyl, spejlvæg samt løse og faste barrer. Balletskolen i Skovshoveds balletstudie, 130 kvm sal med dansevinyl, spejlvæg samt løse og faste barrer.

Vi tager med åbne arme imod nye elever gennem hele sæsonen, da vi har hold på alle niveauer.

6 kommentarer til “Balletkompagniet Skovshoved

 1. Naja Barons siger:

  Hejsa,
  Jeg har en datter der går til ballet om lørdagen og elsker det!
  Jeg har lige fået nyt dankort og prøvet at tilmelde det til betalingen, men kan ikke helt se om det er lykkedes, kan i se det? Synes ikke det ser ud til pengene er trukket endnu.
  Mvh Naja Barons

 2. Lise de Fine Skibsted siger:

  Kære balletkompagni,
  Har I mulighed for en ballettime lørdag den 27.11.21 kl 13-14 i SIF for ca 10 unge kvinder ifm polterabend for en tidl balletpige?? Mvh Lise

 3. Luna siger:

  Hej – er det muligt at komme til en prøvetime for helt nybegyndere, hvis man er voksen og aldrig har danset ballet før?
  Det er en barnedrøm nemlig

  Mvh Luna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *