Om

Balletkompagniet er ejet og ledet af Helle Keis, som har drevet balletskolen siden 2007. Helle startede med at undervise i 1999 og har sin baggrund fra Det Kongelige Teaters Balletskole, Dansescenens Juniorkompagni, Gøteborgs Balletakademi mv. Helle har ved siden af den kreative baggrund en kandidatgrad i Ledelse af Kreative Virksomhedsprocesser fra CBS.


Balletkompagniets undervisning er udviklet over lang tid og undervisningsplanerne opdateres løbende i samarbejde med underviserne. Vi værner om vores trygge læringsmiljø, som er opbygget over mange år, med fokus på positiv og konstruktiv feedback.

Hvorfor danse ballet?

Gennem ballet får man selvtillid, man lærer at tage ansvar og at samarbejde, og dansen knytter os sammen uanset alder, køn, baggrund og kunnen. Ballettræning er en sjov og kreativ form for motion, som gør dig rank og stærk og styrker koncentrationsevnen og det musikalske øre. Balletkompagniet skaber oplevelser for børn og voksne, som er styrkende og udviklende gennem et fantastisk fællesskab, træning og optrædener.

Balletstudier

Balletkompagniet har ni dejlige balletstudier som ligger i;

City2 (Taastrup), DGI-byen (København V), Fields (Ørestad), Hørsholm, Lyngby, Nordhavn, Pejsegaarden (Brønshøj), Skovshoved og Vanløse.