Kom til en prøvetime

Det er muligt at booke en prøvetime på et hold, som ikke er fyldt op. Du kan tilmelde dig en prøvetime her (vær opmærksom på, at du skal oprette en profil, før du kan tilmeldes et hold). En prøvetime koster 100 kr. og modregnes i månedskontingentet, hvis man efterfølgende tilmelder sig holdet. Både tilmelding til hold og booking af en prøvetime foregår via vores tilmeldingsmodul. Vi gør opmærksom på at en prøvetimebooking ikke er en booking af en plads på holdet. Hvis holdet inden eller umiddelbart efter prøvetimen bliver fyldt op, kan vi ikke tilbyde en plads på det gældende hold. Man booker først en plads på holdet, når man er tilmeldt fast. Er du i tvivl om, hvilket hold, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os.

Overvej at tilmelde dig i stedet for at booke en prøvetime
Det kan være svært at vurdere noget ud fra førstegangsindtrykket, og det gælder også balletundervisning. Vi garanterer, at den sværeste ballettime, du vil opleve, er din første. Allerede ved anden træning, vil det hele være mere genkendeligt. Hos os kan man udmelde sig månedligt, hvorfor det er værd at overveje, om det er en bedre smagsprøve, at tilmelde sig fast med mulighed for udmelding igen. Ved at tilmelde sig med det samme er du sikret en plads på holdet. 

Forældre bliver uden for studiet
Med undtagelse af vores tumlingehold for de 2-3-årige foregår al undervisning som udgangspunkt uden forældre i studiet. Det gælder også ved prøvetimer, da vi har erfaret, at det distraherer børnene mere, end det gavner, når de voksne kigger på.
Derfor er det vigtigt, at man som forælder forbereder sit barn på, at mor eller far venter udenfor, så barnet får en god oplevelse fra start. Man skal forvente lidt tilvænningstid, og der er mange børn, som først er rigtig klar efter en måneds tid.

Påklædning
Vi anbefaler at man til prøvetimen tager tætsiddende tøj på som man kan bevæge sig frit i og som man har det godt i. Sæt håret op i en knold, hvis det er langt og hav strømper på fødderne Hvis du efter prøvetimen ønsker at fortsætte på holdet, tilmelder du dig via hjemmesiden – og bliver du glad for at gå til ballet, ser vi meget gerne, at køber et par balletsko.
Læs om vores generelle anbefalinger til påklædning her.

Alt hvad du har brug for til ballet kan købes via vores webshop

 

Tilmeld dig nu