Balletkompagniet Vanløse

Balletskolen i Vanløse

Balletkompagniet har siden april 2014 haft balletskole i Vanløse tæt ved Vanløse station.

Studiet er ca. 100 kvm, og er indrettet med stødabsorberende trægulv, løse barrer og en stor spejlvæg. Der er omklædningsrum og toiletter i forbindelse med balletstudiet.

I hverdage og i weekenden er der undervisning for store og små, øvede samt nybegyndere. De yngste børn, kan danse på vores tumlingeballet-hold, hvor man kan starte fra man er 2 år og sammen med en voksen. Fra børnene er ca. 3 år kan de gå på et ballethold uden forældre og vi tilbyder hold for alle aldersklasser op til voksne, hvor alle er velkomne.

Vores adresse er: Bogholder Allé 40, kld., 2720 Vanløse. Balletskolen ligger inde i gården og nede af trappen. Her kommer du til omklædningsrum, toiletter og cafeområde, som har direkte adgang til balletstudiet.
Vi ligger få minutters gang fra Vanløse metrostation, og parkering kan finde sted på villavejene i området. Vores elever på Balletkompagniet Vanløse kommer primært fra Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg, Brøndby, Herlev og Nørrebro.

Herunder billeder af vores studie og foyer

Foyer på balletskolen i Vanløse med sofaer, borde og stole. Indgang til balletstudiet i Vanløse

Balletstudiet

Balletstudiet i Vanløse, 100 kvm. stødabsorberende gulv med spejlvæg og løse barrer. Balletstudiet i Vanløse med spejlvæg, løse barrer og stødabsorberende gulv.

Vi byder nye elever velkommen hele sæsonen, da vi har hold på alle niveauer.

2 kommentarer til “Balletkompagniet Vanløse

 1. Hülya siger:

  Hej Balletkompagniet,
  hvor meget koster det at leje jeres spejlsal/dansesal ?
  Tak på forhånd.
  Glæder mig til at høre fra jer.

  Mvh. Hülya Karatas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *