Her kan du få svar på de spørgsmål, vi oftest besvarer.

Hvordan opdaterer jeg mine betalingskortoplysninger?

På www.balletkompagniet.dk skal du trykke på TILMELDING. Her logger du ind øverst til højre med dit brugerid og password. Derefter klikker du på Brugermenu og MINE TILMELDINGER. Det er her, du skal lægge dine betalingskortoplysninger ind.

Hvordan tilmelder jeg mig?

På hjemmesiden kan du se alle vores ballethold i de syv studier. Vil du tilmelde dig, skal du klikke på TILMELDING og oprette en profil. Derefter tilmelder du dig holdet via TILMELDING. Snarest derefter modtager du en velkomstmail fra os med alle praktiske oplysninger. Du starter førstkommende træningsdag. Tilmeldingen fortsætter, indtil vi modtager en eventuel udmeldelse.

Kan man starte til ballet midt i en sæson?

Ja. Vi sluser løbende elever ind i løbet af sæsonen. Det er dog ikke muligt at starte til ballet i maj og november måned, da det er månederne lige op til vores store forestillinger.

Hvordan modtager jeg information om frister, betalinger, forestillinger mv?

Balletskolen kommunikerer udelukkende på mail, hvor vi sender al information ud omkring undervisning, forestillinger, billetter til forestillinger mv. Sørg derfor for at informere os, hvis du skifter e-mailadresse.

Hvordan betaler jeg for balletundervisningen?

Balletkompagniets hold betales månedligt. Der betales ved indmeldelsen via betalingskort og abonnement oprettes. De månedlige betalinger løber indtil en eventuel udmeldelse. Prisen er et gennemsnit af hele året, derfor er det samme pris hver måned, uanset om der er ferie, helligdage eller forskellige antal undervisningsgange. For 'gamle' elever koster juli måned kun 35 kr. for pladsgaranti - og eleven bliver efter vores anvisning automatisk overført til den nye sæson (alle modtager en mail). Ønsker man ikke pladsgarantien, skal man aktivt melde sig ud senest 25. juni, og så kan man melde sig ind igen pr. 1. august. Elever, som tilmelder sig i juli måned betaler indmeldelse 35 kr.

 
Kan man stoppe på balletskolen i løbet af en sæson?

Hvis du ønsker at stoppe på balletskolen, skal vi modtage det skriftligt på mail. Udmeldelse skal ske senest d. 25. i måneden og gælder pr. den 1. i den efterfølgende måned.

Er der mødepligt på balletskolen?

Vi håber, at du kommer hver uge og til tiden. Det gør det sjovere for alle, og så kan vi komme hurtigt i gang med balletklassen og rykke hurtigt fremad. Hvis du er forhindret i at komme til undervisning, må du gerne meddele det til underviseren ugen inden. Sygdom kan man naturligvis ikke gardere sig imod. Dette bør meldes til ballet@balletkompagniet.dk. 

Er der en bestemt påklædning, man skal have på til balletundervisningen?

Ja. Når man danser ballet på Balletkompagniet, anbefaler vi, at man køber et par balletsko. De kan bl.a. købes i vores webshop. Bare kom i strømper den første gang. Derudover skal pigerne have trikot (rosa strømpebukser) på, og en dragt efter eget valg. Gennem www.balletkompagniet.dk kan man ligeledes købe dragt og skørter. Drenge skal have gamacher og en T-shirt på. Voksne skal komme i behageligt, tætsiddende træningstøj. Alle som har langt hår bedes træne med håret opsat i en knold. Lad tyggegummi og smykker blive uden for studiet.

Hvor lang tid går der, fra jeg bestiller tøj på hjemmesiden, til jeg får det?

Vi sender pakker med GLS hver mandag, og de lover 1-2 dages leveringstid. Der sendes ikke pakker fra webshoppen, hvis det er helligdag.

Hvad hvis mit hold bliver aflyst?

I tilfælde af at underviseren bliver syg, bestræber vi os altid på at stille med en vikar som første prioritet. Hvis det ikke kan lade sig gøre, tilbyder vi at tilbagebetale kontingentet for den mistede ballettime (1/4 af månedsbetalingen).

52 tanker om “FAQ

 1. Eleonora Beate Gerhard siger:

  Jeg har en datter, Eleonora som fyldte 3 år i januar, som er en meget ballet interesseret lille spinkel pige. Jeg kan se sæsonen slutter 17 juni, men er der nogen mulighed for at hun kan kan tilmeldes i Skovshoved for de sidste 2 mdr af sæsonen med øjeblikkelig indmeldelse? På forhånd mange tak, Anne-Sofie

  • Helle Keis siger:

   Kære Anne-Sofie

   Tak for din besked – det skulle vi nok kunne finde ud af 🙂
   Jeg synes at Eleonora skal komme og få en gratis prøvetime på lørdag, og hvis det er noget for hende, så tilmelder du hende efterfølgende via vores tilmeldingsmodul her på hjemmesiden. Vi glæder os til at se hende.
   VH Helle

 2. Klaus Dalby siger:

  Hej,

  Hvordan opdaterer man kortbetalingerne med et nyt kort, som skal tilknyttes et eksisterende abonnement?

  Spørgsmål/svar skulle måske ind i “FAQ”-sektionen!?

  Mvh. Klaus

 3. Anne Marie Eriksen siger:

  Jeg har en datter på 3 (4 til september), som gerne vil gå til dans. Kan det bedst betale sig at hun kommer til prøvetime før sæson slut (20. juni) eller efter start den 8. august? Hvis det var så ville det være i Fields hun skulle gå.

  • Helle Keis siger:

   Hej Anne Marie,

   Det kan bedst betale sig, at komme til en prøvetime i den nye sæson, som starter op den 8. august, da hun så starter op med et nyt hold, som hun kan følges med resten af sæsonen. Du er velkommen til at skrive en mail til helle@balletkompagniet.dk, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det rigtige hold 🙂

   Vh. Helle

 4. Jeannette Krysel siger:

  Kære Balletkompagni.
  Freja er 4 år og hun danser ballet – det bedste hun kan – hele tiden. Derfor synes vi, at hun skal have muligheden for at prøve det af rigtigt.
  Jeg kan læse, hvad I har svaret Anne Marie. Kan det gælde Freja også?
  Vi vil rigtig gerne starte op i Vanløse.
  Bedste hilsner

  • Helle Keis siger:

   Hej Jeannette,

   Tak for din kommentar. I er også meget velkomne til at starte til ballet hos os i den nye sæson.
   Vi åbner for tilmeldingen til den nye sæson den 1. juli, så der kan du gå ind og tilmelde Freja til det hold, du ønsker.
   Hvis du har nogle spørgsmål til hold eller andet, så er du velkommen til at skrive en mail til helle@balletkompagniet.dk.

   Vh. Helle

 5. Jeannette Krysel siger:

  Iøvrigt, når jeg forsøger at tilmelde Freja, kommer jeg ind på tilmeldingssiden for sidste sæson 🙂

 6. Julie siger:

  Hej, jeg har en datter der fylder 2 i december, hun elsker musik og rytmer, så tænkte om det var en mulighed med mor+barn holdet i Skovshoved eller skal hun være fyldt 2 år først?
  Mvh
  Julie

 7. alexandra siger:

  Hej,

  Jeg er gravid og vil meget gerne prøve jeres gravid ballet. Er der en gratis prøvetime, og hvordan fungerer det med tilmelding?

  På forhånd tak,

  Mvh Alexandra

  • Helle Keis siger:

   Hej Alexandra,

   Du er meget velkommen til en gratis prøvetime på tirsdag og efterfølgende kan du tilmelde dig via vores hjemmeside.
   Vi glæder os til at se dig 🙂

   Vh Helle

 8. Anne Sofie siger:

  hej, Jeg har to piger, der lige er startet til ballet og jeg skal nu købe balletsko. Kan man få dem byttet, hvis de ikke passer? Vi kan jo ikke prøve først?

  • Helle Keis siger:

   Hej Anne Sofie,

   Man kan godt få byttet sine køb gennem vores butik. Hvis skoene ikke skulle passe, gives de retur til underviseren og så skal man skrive en mail til butik@balletkompagniet.dk med den størrelse man ønsker. De vil så ligge klar i studiet til dig efterfølgende.

   Vh. Helle

 9. Liselotte siger:

  Hej.
  Betaler man for en fuld måned hvis man starter midt i/ i slutningen af måneden? Hvis der nu kun er en undervisning tilbage i måneden, og første gang er en prøvetime, hvordan fungere det så med den betaling som man laver ved tilmelding?

  Vh Liselotte

  • Helle Keis siger:

   Hej Liselotte,

   Når du tilmelder dig vil det fulde beløb for hele måneden blive trukket, men du kan derefter skrive til bogholderi@balletkompagniet.dk og få refunderet en del af beløbet, så det svarer til det antal træningsgange du har haft i måneden 🙂

   Vh. Helle

 10. Winnie von Kiær siger:

  Hej Helle.
  Er det muligt at få en prøvetime på torsdag 22/9 i Tåstrup på hold nr c40?
  Hilsen Winnie von Kiær

  • Helle Keis siger:

   Hej Winnie,

   Du er meget velkommen til en prøvetime på hold C40 i morgen, den 22./9.

   God fornøjelse.

   Vh. Helle

 11. Christina simonsen siger:

  Hej. Jeg har en datter på 10 år, der har gået til ballet til ballet i 2,5 år. Hun kunne godt tænke sig at prøve tv-modtager undervisning på en anden skole…vi bor tættest på city2, vi vil lægge ud med en gratis prøvetime, men hvilket hold skal hun prøve på? Og hvornår passer det jer at hun kigger forbi? Mvh Christina Simonsen

  • Helle Keis siger:

   Hej Christina,

   Tak for din kommentar. Ud fra din datters balleterfaring vil jeg anbefale hende at prøve hold C24, onsdag kl. 15.30-16.30.
   I næste uge holder vi efterårsferie, men I er meget velkomne onsdag d. 26. oktober 🙂

   Vh. Helle

 12. Birgitte Bille Ahrendt-Jensen siger:

  Hej ,
  Jeg har en datter, der lige er blevet 3 år. Hun vil meget gerne starte til ballet. Kan det lade sig gøre at komme på lørdagsholdet i Fields? Kan ikke finde ud af, om det er tumlingeholdet eller 3 årsholdet, der giver mest mening for en, der lige er blevet 3 år, men tænker nok 3års holdet.

  Vh
  Birgitte

  • Helle Keis siger:

   Hej Birgitte,

   Tak for din kommentar. Jeg vil anbefale, at I prøver holdet for 3-årige, som ligger lørdage kl. 10.35-11.05 i Fields.
   I er meget velkomne til en gratis prøvetime allerede på lørdag 🙂

   Vh. Helle

 13. Birgitte Bille Ahrendt-Jensen siger:

  Hej ,
  Jeg har en datter, der lige er blevet 3 år. Hun vil meget gerne starte til ballet. Kan det lade sig gøre at komme på lørdagsholdet i Fields? Kan ikke finde ud af, om det er tumlingeholdet eller 3 årsholdet, der giver mest mening for en, der lige er blevet 3 år, men tænker nok 3års holdet.

  Vh
  Birgitte

 14. Neha siger:

  Hi,
  My 4.3 years daughter wants to join ballet classes in Fields butik. Can she join in middle os the season now ? Whom and where should I contact regarding details?

  • Helle Keis siger:

   Hi,

   Yes, your daughter is welcome to start in the middle of the season. I have written you an email, with the details.
   Best, Helle

 15. Irene siger:

  Min søn på 3 1/2 år er glad for at danse “ballet”. Er det rene pigehold I har i den aldersgruppe? Og er der andre i den aldersgruppe på tumlingehold med forældre? Det er næppe realistisk for ham at starte alene på et hold fra 3 år. Det er Vanløse, vi kan være interesserede i.

  • Patricia Hartmann siger:

   Hej Irene,

   Din søn er mere end velkommen på et af vores hold. Vi har tumlingehold (2-3 år med forælder) og hold for 3-årige i alle vores studier. Du kan se en oversigt over alle vores hold på hjemmesiden og I er selvfølgelig velkommen til en gratis prøvetime.

 16. alexandra siger:

  Hej,

  Jeg har en datter som bliver 2 til November. Hvornår ville hun kunne starte et hold (skovshoved) – jeg tænker hun er for ung til at starte på det yngste hold nu?

 17. Tiffany Madsen siger:

  Hi, I ordered some ballet shoes from your webshop but I didn’t get an order confirmation? Is this normal

 18. Nadia siger:

  Kære I
  Min søn på knapt tre har jeg tilmeldt prøvetime i morgen. Min søn på fem vil jeg gerne tilmelde til holdet kl 11:05. Da han fyldte fem i januar forstår jeg på Jeres tekst, at han skal på holdet for de fireårige. Kan I hjælpe?

 19. Anders Saxtorph siger:

  Hej, jeg har en datter på 13, som har gået til ballet hos jer for en tre års tid siden. Hun gik i to år og vil gerne gå igen. Er det masterholdet som hun passer ind på i skovshoved (13-17 årig) øvede/meget øvede.
  Jeg har også en datter på fire år som snakker om at gå til ballet anbefaler du/I en prøvetime først, når den nye sæson er gået i gang eller skal man tilmelde sig nu? Mvh Anders

 20. Sausan siger:

  Hej
  Jeg har tilmeldt min 2 årlig til tumle ballet som starter i August. Hvad skal de have på af tøj når det er tumle ballet?

  • Patricia Hartmann siger:

   Hej.

   Vi anbefaler tætsiddende, behageligt tøj. Strømper på fødderne, hvis ikke man har balletsko. Man må også meget gerne have et skørt på, hvis man lyster 🙂

 21. Daniella siger:

  Hej,

  Grundet logistik vil det passe bedre hvis vores piger går i en anden afdeling end de nu er tilmeldt på.

  Kan man skifte midt i perioden?

 22. Lu siger:

  Hi
  Mine døtre har ikke været til ballet undervisning siden marts, og nu starter De igen, og fra marts til sep, betalte vi stadigvæk til ballet, jeg tænker på om det er muligt for dem at gå til ballet to gange om ugen for at nå den periode hvor de ikke har fået undervisning? Mvh

 23. Pernille Truelsen siger:

  Kære Balletkompagniet
  Jeg har en datter på 13 år der gerne vil prøve hvad ballet er og har ikke prøvet det før. Hvis muligt vil hun gerne have en prøvetime i Vanløse. Hun er en genert pige og har selv spørgsmål omkring hvor mange der er på hold osv., som jeg tænker hun kan få svar på ved prøvetime.
  Ser frem til at høre fra jer.
  Mvh Pernille

  • Johanne Høy siger:

   Kære Pernille

   Tak for din kommentar. Din datter er meget velkommen til en prøvetime på vores begynderhold i Vanløse om onsdagen kl. 19.00-20.10. I kan tilmelde jer en prøvetime via vores hjemmeside, og så er I meget velkomne til at stille underviseren, Laura, de spørgsmål, som der skulle være – eller skrive en mail til ballet@balletkompagniet.dk forinden 🙂

   Vh. Balletkompagniet

 24. Josefine Møller siger:

  Hejsa,
  Må man komme til prøvetime inden ens barn er fyldt to? Min datter bliver to til februar og vi vil gerne tilmelde hende såfremt hun finder der interessant ☺️
  Mvh Josefine

  • Johanne Høy siger:

   Kære Josefine

   Tak for din kommentar. I er meget velkomne til en prøvetime inden din datter fylder to år, så I kan se om, det er noget for jer 🙂

   Vi glæder os til at se jer!

   Vh. Johanne/Balletkompagniet

 25. Yoon siger:

  Hi, I’m interested in adult ballet class in Fields. But, I’m an exchange student so not good at Danish. Are there any classes taught in English?

  • Johanne Høy siger:

   Dear Yoon

   Thank you for your comment. We do not have any classes specifically taught in English, but most of our teachers speak English fluently and are capable of shifting between Danish and English during the class. Feel free to write an email to johanne@balletkompagniet.dk if you need any help finding the right class.

   Best regards Johanne/Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.