Balletkompagniet Pejsegaarden

Balletskole på Pejsegaarden i Brønshøj

Balletkompagniet har siden 1. februar 2020 haft balletskole på Pejsegaarden i Brønshøj – vi mener selv, at det må være Københavns hyggeligste dansestudie.

Studiet er ca. 80 kvm, og er indrettet med Drosselmeyer Dansevinyl, faste og løse barrer og en stor spejlvæg. Der er venteområde og toilet i forbindelse med balletstudiet.

I hverdage og i weekenden er der undervisning for store og små, øvede samt nybegyndere. De yngste børn, kan danse på vores tumlingeballet-hold, hvor man kan starte fra man er 2 år og sammen med en voksen. Fra børnene er ca. 3 år kan de gå på et ballethold uden forældre og vi tilbyder hold for alle aldersklasser op til voksne, hvor alle er velkomne.

Vores adresse er: Frederikssundsvej 343, 2700 Brønshøj.
Vores elever på Balletkompagniet Pejsegaarden kommer primært fra Brønshøj, Rødovre, Mørkhøj, Herlev, Skovlunde, Buddinge, København NV, Ballerup, Gladsaxe og Søborg.

Herunder billeder af vores studie samt indgang

Indgangen til balletskolen på Pejsegaarden Trappen op til balletskolen på Pejsegaarden indgang til balletskolen på Pejsegaarden Indgang til balletskolen på Pejsegaardens balletstudie indgang til balletskolen på Pejsegaarden

Balletstudiet

Balletkompagniet Pejsegaardens balletstudie med dansevinyl, spejlvæg, fastmonterede samt løse barrer. Studiet har også en kamin, og må være Københavns hyggeligste balletstudie. Balletkompagniet Pejsegaardens balletstudie med dansevinyl, spejlvæg, fastmonterede samt løse barrer. Studiet har også en kamin, og må være Københavns hyggeligste balletstudie. Balletkompagniet Pejsegaardens balletstudie med dansevinyl, spejlvæg, fastmonterede samt løse barrer. Studiet har også en kamin, og må være Københavns hyggeligste balletstudie. Balletkompagniet Pejsegaardens balletstudie med dansevinyl, spejlvæg, fastmonterede samt løse barrer. Studiet har også en kamin, og må være Københavns hyggeligste balletstudie.

Nye elever er velkomne gennem hele sæsonen 🙂

4 kommentarer til “Balletkompagniet Pejsegaarden

 1. Amalie Rose siger:

  Hej,

  Jeg vil høre om I er en skole hvor man kan tilmelde sig et hold / eller enetime for at lære grundtrinene inden for ballet. For at få styrken og komme i danseform. Jeg har danset af forskellige perioder af mit liv og også ballet som lille, men det er altsammen nogle år siden. Jeg savner meget at da se, og jeg er målrettet efter at komme i danseform igen.

  Er det overhovedet noget I som skole kan hjælpe med? Eller vil I henvise til et andet sted?

  Mvh
  Amalie Rose

 2. Sandra Kristensen siger:

  Har i nogen børnehold i ballet på Pejsegården for en 5 årig pige og hvornår på ugen er det ?? Og hvem underviser

  Mvh Sandra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *