Balletskole på Pejsegaarden i Brønshøj

Balletkompagniet har siden 1. februar 2020 haft balletskole på Pejsegaarden i Brønshøj – vi mener selv, at det må være Københavns hyggeligste dansestudie.

Studiet er ca. 80 kvm, og er indrettet med Drosselmeyer Dansevinyl, faste og løse barrer og en stor spejlvæg. Der er venteområde og toilet i forbindelse med balletstudiet.

I hverdage og i weekenden er der undervisning for store og små, øvede samt nybegyndere. De yngste børn, kan danse på vores tumlingeballet-hold, hvor man kan starte fra man er 2 år og sammen med en voksen. Fra børnene er ca. 3 år kan de gå på et ballethold uden forældre og vi tilbyder hold for alle aldersklasser op til voksne, hvor alle er velkomne.

Vores adresse er: Frederikssundsvej 343, 2700 Brønshøj.
Vores elever på Balletkompagniet Pejsegaarden kommer primært fra Brønshøj, Rødovre, Mørkhøj, Herlev, Skovlunde, Buddinge, København NV, Ballerup, Gladsaxe og Søborg.

Herunder billeder af vores studie samt indgang

Indgangen til balletskolen på Pejsegaarden Trappen op til balletskolen på Pejsegaarden indgang til balletskolen på Pejsegaarden Indgang til balletskolen på Pejsegaardens balletstudie indgang til balletskolen på Pejsegaarden

Balletstudiet

Balletkompagniet Pejsegaardens balletstudie med dansevinyl, spejlvæg, fastmonterede samt løse barrer. Studiet har også en kamin, og må være Københavns hyggeligste balletstudie. Balletkompagniet Pejsegaardens balletstudie med dansevinyl, spejlvæg, fastmonterede samt løse barrer. Studiet har også en kamin, og må være Københavns hyggeligste balletstudie. Balletkompagniet Pejsegaardens balletstudie med dansevinyl, spejlvæg, fastmonterede samt løse barrer. Studiet har også en kamin, og må være Københavns hyggeligste balletstudie. Balletkompagniet Pejsegaardens balletstudie med dansevinyl, spejlvæg, fastmonterede samt løse barrer. Studiet har også en kamin, og må være Københavns hyggeligste balletstudie.

Nye elever er velkomne gennem hele sæsonen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.