balletskole hørsholm

Ballettøj

Vi anbefaler, at man danser ballet i tætsiddende tøj, som man kan bevæge sig frit i og som man har det godt i. Hvis tøjet er løsthængende, kan vi ikke se, om knæene er strakte eller om ryggen er lige. Du skal helst danse i balletsko -dog kan man starte med at have strømper på fødderne.

Som basis-balletudstyr har piger brug for: balletsko, trikot (strømpebukser), dragt og skørt. Til drenge anbefaler vi gamacher og en t-shirt på eller en heldragt samt sorte balletsko.

Vi sælger alt, hvad du har brug for af til træning og forestillinger i vores webshop. Yderligere kan du finde vores hoodie med eget navn og vores jubilæums-t-shirt i shoppen.

FØDDER

Balletsko er det vigtigste udstyr at have, da ruskindssålen er så blød, at man kan strække foden samtidigt med, at man står godt fast og kan dreje. Til vores forestillinger skal eleverne selv medbringe balletsko og trikot.

BEN

Trikot er de rosa strømpebukser, som bruges til ballettræningen, da de fremhæver benenes muskulatur. Til vores forestillinger skal eleverne selv have trikot og sko med. Et godt råd er at have min. to par trikoter, da de desværre ikke holder for evigt.

KROP

Balletkompagniets egen dragt har kort ærme og kommer i lyserød eller sort med Balletkompagniets logo broderet på i guld. Dragten er elegant, elastisk og meget behagelig.

UNDERDEL

Mange børn og voksne, kan godt lide at have et skørt på, når de træner, f.eks. et klassisk slå om-skørt, og det er helt ok. Vi arbejder på højtryk og de er snart på vej i webshoppen.
GENERELT

Sæt dit hår op, så det er væk fra ansigtet
Håret opsat i knold, hvis det er langt nok. Drenge skal samle det i nakken, hvis det er langt. Særligt på holdene fra 10 år skal håret sættes godt fast, så det ikke river sig løst i drejninger.

Medbring ikke smykker
Til balletundervisning har man ikke smykker eller ur på, og man har ikke tyggegummi.

Tåspidssko
Hvis man er tilmeldt et tåspidshold, skal man selv medbringe tåspidssko, når underviseren har sagt ok. Underviseren kan henvise til forskellige forhandlere.

Kontakt butikken
For spørgsmål/rådgivning om varer på webshoppen kontakt os på butik@balletkompagniet.dk 
Returvarer skal inden 30 dage sendes til:

Balletkompagniet
Bernstorff Slot
Jægersborg Allé 93
2820 Gentofte

Husk at angive dit ordrenummer, så vi kan returnere dine penge (minus forsendelsesgebyret)