Handelsbetingelser for Balletkompagniets webshop

Vi benytter kun godkendte betalingsmetoder.
Den elektroniske betaling sker via en krypteret forbindelse, der er godkendt til formålet (alle kortbetalinger foretages hos DIBS).
Balletkompagniet bruger udelukkende personoplysninger såsom adresse, e-mail og telefonnummer til fremmelse af ekspedition.

Ekspeditionstid & forsendelse
Vi pakker og poster varer hver mandag, dog ikke på helligdage. Alle ordrer tillægges et forsendelsesgebyr på 49 kr. eller 69 kr., alt efter hvilken forsendelsesløsning, du vælger. Dog kan der vælges gratis fragt for køb på over 500 kr.

Oplysninger om butikken
Vi modtager følgende kort: Dankort, Mastercard mv.
Vi sælger varer inden for følgende kategorier: Ballettøj og -sko
Vi modtager følgende valutaer: DKK

Personoplysninger
Balletkompagniet behandler alle personoplysninger fortroligt. Ingen af disse oplysninger overdrages, videresælges eller offentliggøres for tredjemand.

Fortrydelse
Vi tager varer retur inden for 30 dage, så længe varen er ubrugt. Skal du returnere en vare, bedes du sende den i original emballage til:

Balletkompagniet
Bernstorff Slot, Jægersborg Allé 93
2820 Gentofte

Husk at angive dit ordrenummer.
Når vi har modtaget varen, sørger vores bogholderi for, at du får dine penge retur, dog undtaget forsendelsesgebyret.

Handelsbetingelser for Balletkompagniets balletundervisning

Kommunikation

Balletskolen kommunikerer udelukkende på mail, hvor vi sender info ud omkring undervisning, forestillinger, billetter til forestillinger mv. Sørg derfor for at informere os, hvis du skifter e-mailadresse.

Betaling

Balletkompagniets hold betales månedligt. Der betales ved indmeldelsen via betalingskort og abonnement oprettes. De månedlige betalinger løber indtil en evt. udmeldelse. Prisen er et gennemsnit af hele året, derfor er det samme pris hver måned, uanset om der er ferie, helligdage eller forskellige antal undervisningsgange. Det koster 35 kr. i juli måned at have en plads på et hold.

Husstandsrabat

Hvis flere personer tilmelder sig fra samme husstand (samme adresse), eller hvis samme elev går på mere end ét hold om ugen, betales fuld pris for det første hold (det dyreste) og 15% husstandsrabat på efterfølgende hold.

Stoppe på balletskolen

Hvis du ønsker at stoppe på balletskolen, skal vi modtage en udmeldelse på mail: ballet@balletkompagniet.dk. Udmeldelse skal ske senest d. 25. i måneden og gælder pr. den 1. i den efterfølgende måned. Skriv meget gerne en bemærkning om hvorfor du stopper.

Når du går til ballet skal du huske

  • at komme hver uge og til tiden, det gør det sjovere for alle, og så kan vi komme hurtigt i gang med ballettimen og rykke hurtigt fremad.
  • at sætte dit hår op i en knold.
  • at have tætsiddende træningstøj på, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

En af de gode ting ved at gå til ballet er, at man lærer noget grundlæggende om disciplin.
Vi lærer vores elever, hvordan man kan have det rigtig sjovt indenfor dansens rammer. Danseglæden bliver nemlig endnu større, hvis man kommer til tiden, respekterer sine kammerater og sin underviser.
Dansestudiet er derfor mobilfri zone – også for forældre, på nær selvfølgelig når der er se-på dag den sidste undervisningsgang i måneden.
Vi lærer eksempelvis også vores elever, at er man så uheldig at komme for sent, siger man pænt: ‘Undskyld jeg kommer for sent’ og kommer først ind, når der er pause i musikken. På den måde viser man sine kammerater respekt og sørger for, at alle får mest ud af undervisningen.

Påklædning

Når man danser ballet på Balletkompagniet, anbefaler vi, at man køber et par balletsko. De kan købes til vores forestillinger og i dansetøjsbutikker. Bare kom i strømper den første gang. Derudover skal pigerne have trikots (rosa strømpebukser) på og en dragt efter eget valg. Drenge skal have gamacher og en t-shirt på. Hvis man har langt hår, skal det sættes op i en knold til ballettræningen – dette gælder både piger og drenge. Hvis pigerne ønsker at have et skørt på, er det helt ok, så længe det ikke er længere end lige over knæet.

Prøvetimer

Vi har gratis prøvetimer på de hold, som ikke er fyldt op. Book din prøvetime online – bemærk at du skal oprette en profil for at booke din prøvetime. Hvis du efter prøvetimen ønsker at fortsætte på holdet, skal du tilmelde dig via hjemmesiden under punktet TILMELDING. Man er altid velkommen til at tage en ven eller veninde med, som vil prøve at danse ballet, bare husk at booke prøvetime til dem.

Minimum holdstørrelse

Vores ballethold kræver 7 tilmeldinger, for at holdet kan oprettes – vi finder altid en løsning, men vi kan godt finde på at rykke lidt rundt på holdene, hvis et hold har for få tilmeldinger.