Balletkompagniet har fem dejlige balletstudier som ligger i Skovshoved, City2, Vanløse, Fields og DGI-byen.

Skovshoved
Krøyersvej 5A, 2930 Klampenborg.


Undervisningen foregår i Skovshoveds Idrætsforening på 1. sal i balletstudiet.
Balletstudie 130 kvm., Drosselmeyer dansevinyl på gulvet, fastmonterede barrer samt løse barrer, stor spejlvæg. Omklædningsrum ved siden af studiet, toiletter og vand findes på gangen.

 

 

City2, Taastrup
Hveen Boulevard, 2630 Taastrup.


Undervisningen foregår på plan 4 i Balletkompagniets eget balletstudie, som ligger overfor fitness dk. Gul indgang er den nærmeste.
Balletstudie 135 kvm., Drosselmeyer Dansevinyl, fastmonterede barrer samt løse barrer, stor spejlvæg. Der er et omklædningsrum, dog uden vand og toilet, så brug centrets faciliteter. Der er en vandhane inde i studiet.

 

 

Vanløse
Bogholder Allé 40 kld., 2720 Vanløse.


Gå ned af trappen og du kommer ind til omklædningen og cafeområdet, som har direkte adgang til balletstudiet.
Balletstudie 100 kvm., trægulv med affjedring, løse barrer, stor spejlvæg. Omklædningsrum for hhv. piger og drenge, samt bad og toilet.

 

 

Fields, Ørestad
Field’s, Arne Jacobsens Allé 16, 3. sal., 2300 København S.

Undervisningen foregår i vores eget balletstudie i shoppingcentret Fields. Du finder balletstudiet ved at tage trappen eller elevatoren op til 3. sal fra Bilka-indgangen. Balletstudiet ligger i samme opgang som tandlægen i Fields. Indgangen fra Arne Jacobsens Allé er den tættest på.

Balletstudie 95 kvm., Drosselmeyer dansevinyl, spejlvæg, fritstående barrer og masser af lys. Der er et omklædningsrum, dog uden vand og toilet, så brug faciliteterne i centret.

 

DGI-byen
Tietgensgade 65, 1704 København V.

Undervisningen foregår i ND-salen i DGI-byens kælderetage. Balletstudiet er 94kvm. Her er linoleumsgulv, løse barrer og en stor spejlvæg. Der er omklædningsfaciliteter i samme etage som balletstudiet. Efterlader I ting i omklædningen er det på eget ansvar – tag det gerne med ind i salen.

 

 

Balletkompagniets ballet-webshop

balletbutikken-balletkompagniet-ny
Forhandler basis ballettøj, balletsko og varmetøj til piger og drenge. Shoppen sender varer man.-tors., og alle bestillinger modtaget inden kl. 10.00 sendes samme dag.

Kontakt: butik@balletkompagniet.dk eller ring på hovednummeret hverdage kl. 11.00-12.00.

Returvarer: Skal inden 30 dage sendes til “Balletkompagniet, Arne Jacobsens Allé 16, 3. sal, 2300 København S”. Husk at angive dit ordrenummer, så vi kan returnere dine penge (dog ikke forsendelsesgebyret).