Tag en ven med til ballet

Traditionen tro dedikerer vi uge 9 til venne-balletdag.

Vores erfaring er, at mange af vores især yngste elever gerne vil dele deres interesse for balletten med deres bedste venner – Derfor startede vi i sin tid det, vi kalder venne-balletdag.

Næste venne-balletdag kører i uge 9, og det betyder, at alle elever mellem 3 og 6 år og elever mellem 7 og 10 år på begynderhold er velkomne til at invitere én eller flere venner med til ballet i den uge. I behøver ikke at give underviser besked inden. I dukker bare op, som I plejer – sammen med jeres venner/veninder.

Til forældre: Sørg for noget tætsiddende tøj, eksempelvis en gymnastikdragt og et par strømpebukser – Det er fint at danse på strømpesokker første gang. Sæt håret op i en knold, hvis det er langt.

Vi håber at se en masse ballet-nysgerrige og danseglade børn i uge 9. Rigtig god fornøjelse!

Ballet summercamp med Amalie Peronard

Igen i år vil det være muligt at deltage i en uges summercamp med vores søde og dygtige underviser Amalie Peronard.

Summercampen afholdes i uge 31 (fra mandag den 29. juli til og med fredag den 2. august) i vores store, lyse balletstudie i City2, og den henvender sig til de 8-12-årige elever, der går på let øvet eller øvet hold.

Om summercampen

I ugens løb øves der på balletteknikken samt indøves en dans, som vises frem om fredagen, hvor forældre og søskende er velkomne i studiet til en lille visning af det, eleverne har arbejdet på i ugens løb. Studiet åbner 15 min. inden klassen starter og lukker 15 min. efter sidste klasse slutter.

Program

kl. 09.15: Studiet åbner 
kl. 09.30-10.45: Ballettime
kl. 10.45-11.00: Pause
kl. 11.00-12.00: Repertoire
kl. 12.00-12.45: Frokost
kl. 12.45-13.45: Tematime (fokus på fx mime, samarbejde, pirouetter, musikalitet – fredag er tematimen kostumer og generalprøve)
kl. 14.00: Studiet lukker

Læs mere og tilmeld dig HER.

Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til Balletkompagniets summercamp med Amalie Peronard i City2. 

Obs: Det kræver 12 tilmeldinger for at at summercampen gennemføres. Tilmelding er bindende og skal ske senest 24. juni. 

Diplomoverrækkelse 2019

En af Balletkompagniets faste traditioner er Diplomoverrækkelsen, som altid ligger i slutningen af sæsonen op til sommerferien. Allerede nu kan du sætte et stort kryds i kalenderen!

Hvem, hvor og hvornår

Diplomoverrækkelsen er for alle elever, dog undtaget dem, som går på tumlingehold. Hvert hold skal på scenen og optræde med en dans i fine kostumer, som lånes af balletskolen. Når de har danset, får de overrakt et diplom på scenen.

Dette års diplomoverrækkelse strækker sig over seks forestillinger fordelt på to dage; lørdag den 15. og søndag den 16. juni 2019. Der er sendt en mail til alle medvirkende om, hvilken forestilling de skal deltage i. Kontakt os, hvis du ikke har modtaget en mail, på patricia@balletkompagniet.dk.

Diplomoverrækkelsen foregår i Portalen, Portalen 1, 2670 Greve (lige ved Hundige St.).

Billetter

Billetter kan reserveres på vores hjemmeside fra den 1. april, og de kommer til at koste 110 kr. for voksne og 50 kr. for børn. Børn under 2 år, som kan sidde på skødet, er gratis.

Medvirkende

Det er gratis at medvirke og de medvirkende låner gratis kostumer af balletskolen. Da vi forventer, at alle deltager, skal man ikke melde sig til, men melde sig fra, hvis man ikke har mulighed for at deltage. Man skal have sine egne balletsko, og for pigerne også trikot (strømpebukser). Hvis man har langt hår, skal dette være opsat i en stram knold.

Vi glæder os allerede til en hyggelig sæsonafslutning! 🙂

Nyt midlertidigt balletstudie i Field’s

Gennem længere tid, har Fields varslet at de ønskede at flytte vores balletstudie til andre lokaler, da man ønsker at bruge vores lokaler som en del af en større udlejningsaftale.  Det er netop faldet på plads, og det betyder, at vi er flyttet – Vi befinder os dog stadig i Fields! 

Fields ønsker at bygge et nyt studie til os på 2. sal i kontorbygningen, men før det står klart, skal vi være i nogle midlertidige lokaler, mens byggeri og beslutninger falder på plads. Vores midlertidige studie, som er i det gamle Restaurant Loft, blev taget i brug for første gang i går . Lokalerne er at finde på plan 2 i centret (det, de kalder Food Lounge), hvor vi er nabo til Dalle Valle.

Det midlertidige studie ligger på plan 2 i centret som nabo til Dalle Valle.

Lokalet er dejligt stort, og vi har naturligvis rykket spejle, barrer og dansevinyl med, så undervisningen kan fortsætte, som den plejer. Pt. regner Fields med, at vi skal være der indtil 1. april, men vi kender ikke datoen endnu og informerer jer så snart, vi kender den.  Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at få det bedste ud af det, idet det er ét stort lokale, med undervisning i den fjerne ende og omklædning lige inden for døren. 

Billede fra første balletundervisning i det nye, midlertidige lokale.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed i forhold til de udfordringer, det midlertidige lokale kan medføre, og så glæder vi os til at kunne fortælle jer mere om det endelige lokale, når vi når lidt længere hen i processen.  

Store Balletskoledag

Igen i år vil Balletkompagniet være repræsenteret ved Store Balletskoledag på Det Kongelige Teater.

Det er altid en helt særlig dag for de af vores elever, der får mulighed for at vise deres evner på Gamle Scene i Det Kongelige Teater. Igen i år er Balletkompagniet inviteret, og det er øvede 11-18-årige og meget øvede 7-18-årige elever, der får muligheden for at deltage.

Det Kongelige Teater har i år inviteret os til at optræde søndag den 31. marts 2019 kl. 16.45 og der vil blive holdt generalprøve i kostumer lørdag den 23. marts kl. 15.30-18.00 – Højst sandsynligt i City2-studiet. Mødetider for begge dage følger, når vi nærmer os. Det er vigtigt, at I tilmelder jer hurtigst muligt, så vi kan tage højde for afbud i planlægningen af stykket, som vi skal vise på dagen. 

Følgende hold er inviteret til at medvirke:  

F26
S26
V26
C26
F34
S34
V34
C34
F36
S36
Juniorkompagniet

Vi håber, at alle inviterede kan deltage, da det altid er en sjov og skøn dag for både elever og undervisere. Husk at man skal kunne medvirke til generalprøven for at kunne deltage i forestillingen.  

I kan tilmelde jer HER.

Billetsalget til Store Balletskoledag åbnes den 21. januar 2019 kl. 9.30 og kan herefter købes HER.

Linket fører dig til en lukket side på Det Kongelige Teaters hjemmeside. Det er lukket for at sikre, at alle forældre til optrædende elever får mulighed for at købe billetter. Der er et begrænset antal billetter til rådighed pr. deltager. Derfor må du maks. købe 2 billetter til den dag du/dit barn skal optræde. Fra og med d. 15. februar bliver resterende billetter udbudt til salg.

NB! Pga. krav fra brandmyndighederne skal også børn under 3 år have gyldig billet for at overvære forestillingen. De medvirkende elever overværer forestillingen efter pausen. Derfor skal de maks. 2 billetter inkludere eleven. En anden mulighed er, at den ene af forældrene/ledsagerne overlader sin plads til eleven efter pausen.

Billetpriserne er 100,- 120,- 140,- ekskl. ekspeditionsgebyr og evt. kortgebyr

Oplever du problemer med bestillingen, kan du ringe til Det Kongelige Teaters kundeservice. Tlf. 3369 6969 mandag – fredag: kl. 9.30 – 16. Balletkompagniet har intet med billetsalget at gøre. 

Nye lokaler i City2

Først og fremmest ønskes I alle et rigtig godt nytår, og vi håber, at I har nydt juleferien.

I vores juleferie har vi flyttet vores balletstudie i City2, og vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye, lyse lokaler! Balletkompagniet ligger nu i City2s CDO-afdeling (Copenhagen Designer Outlet) som nabo til Dalle Valle. Det er på plan 2 og den tætteste indgang er BLÅ indgang.  Det er her, vores City2-elever skal møde fra på mandag d. 7. januar, når undervisningen starter op (se oversigt nedenfor).

Det er et lokale uden toilet tilknyttet, så husk at bruge toiletterne i centret inden I kommer til træning.På samme måde som tidligere er der begrænsede omklædningsfaciliteter ved balletstudiet, så kom evt. omklædt hjemmefra.   

Vi glæder os meget til at vise det nye, flotte balletstudie frem.

Huskeliste til juleforestillingen

Kære elever og forældre til elever, der skal optræde i juleforestillingen i den kommende weekend. Vi ved, at der er meget at holde styr på, så her en reminder med lidt praktisk info omkring påklædning til forestillingen.

 

Husk

  • Kostumer lånes af Balletkompagniet og vi medbringer dem på teatret på forestillingsdagen.
  • Alle piger skal medbringe egne lyse trikot og rosa balletsko. Drenge skal selv have balletsko med.
  • Børn med langt hår skal komme med håret opsat i en stram knold (dog med undtagelse af hold som har rollen “småkager” – de skal have to fletninger) og neutrale elastikker og spænder.
  • Vi bryder os ikke om makeup på børn, så det undlader vi ved vores forestillinger.
  • Snacks til børnene er meget velkomne, men det må hellere krumme end fedte, så kostumerne ikke bliver beskidte.
  • Børnene skal tisse af, inden de mødes med hjælpeforældre.

Vi har som altid vores shop med, hvor man kan købe balletsko, trikot og andet ballettøj, men i begrænset antal – så der tages forbehold for udsolgte varer.

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen til en hyggelig dag i Portalen!

Balletkompagniet hoodie + adventskalender

Balletkompagniet Hoodie Gold

Vi er blevet spurgt af MANGE gennem flere år om ikke vi kunne producere en Balletkompagniet-hættetrøje, hvor man kan få sit eget navn på, til at have på til og fra træning og som hyggetrøje. Det har taget os tid at finde den helt rigtige, men nu er vi der! Så derfor er det os en glæde endelig at kunne præsentere BALLETKOMPAGNIET HOODIE GOLD.
Det er en bordeaux hættetrøje med lynlås med Balletkompagniet logo på ryggen og på brystet samt personligt navn – begge dele broderet i guld. Den er super lækker og kan forudbestilles allerede nu gennem vores hjemmeside. Den koster 600 kr. og kommer fra str. 3 år til voksen. Du kan bestille den her: https://balletkompagniet.dk/tilmeld/balletkompagniet-hoodie-gold/
Vi synes den er super lækker og glæder os til at se jer i den 🙂
Det kunne måske være en god julegaveidé…

 

Balletkompagniets Adventskalender 2018

I samme åndedrag tillader jeg mig at gøre opmærksom på vores Balletkompagniet Adventskalender 2018 med lækre sager til balleteleven – læs mere om den her : https://balletkompagniet.dk/tilmeld/adventskalender/

Husk at bestille senest 26. november inden kl. 10.00, hvis du vil være sikker på, at den når frem inden 1. søndag i advent.  

Balletkompagniets Juleballet: Den Magiske Grydeske

Og fordi jul og ballet går hånd i hånd nævner jeg også lige at billetsalget til årets juleballet åbner 1. november kl. 10.00 på www.balletkompagniet.dk. – læs i øvrigt mere om juleballetten her: https://balletkompagniet.dk/balletkompagniets-juleballet-2018-den-magiske-grydeske/

Velkommen til gamle og nye elever

Det er allerede godt en måned siden, at vi slog dørene op til en ny sæson på Balletkompagniet. Undervisningen er i fuld gang, der dukker en masse interesserede op til prøvetime, og det er skønt at se både velkendte og nye ansigter ude i vores studier.

Vi har i løbet af august måned været repræsenteret ved et par arrangementer. Først i et optog til Vanløse Byfest, og efterfølgende har en del af vores talenthold, Juniorkompagniet, optrådt til Kulturhavn Festival. Efter pigernes optræden kørte vi en ballet-workshop for de mindste gæster på pladsen med stor succes. Det er altid sjovt og givende at komme ud i “marken” og vise, hvem vi er.

Derudover er de første forberedelser til årets juleballet i fuld gang, og vi glæder os allerede til en magisk weekend i Portalen med alle de danseglade børn.

Alt i alt en forrygende start på denne sæson!

Er du eller nogen du kender interesseret i en prøvetime, er der altid mulighed for det, såfremt der er plads på det ønskede hold. Man kan sagtens bare møde op, eller man kan skrive til os. Vi vil altid gerne være behjælpelige med at finde et passende hold til dig eller dit barn. Læs evt. mere HER.

 

Mange hilsner fra os på

Balletkompagniet.

 

Balletkompagniets juleballet 2018: Den Magiske Grydeske

Nu er det snart tid til vores juleballet!!!

Igen i år producerer Balletkompagniet en juleballet, der er skrevet af en forfatter særligt til os, iscenesat af os selv, og koreograferet af underviserne. Det er årets største produktion med masser af fine kostumer og et hyggeligt juleeventyr for hele familien – vi glæder os allerede enormt meget. Forestillingen spilles på Portalen, Portalen 1, 2670 Greve.

Her kan I se, hvilken forestilling hvert hold medvirker i.

Medvirkende

Her følger jeres mødetider i juleballet-weekenden

Forestillingen varer ca. 1 time og 30 min.

Til juleballetten skal man ikke tilmelde sig som medvirkende – vi forventer, at alle deltager og det er gratis at medvirkende. Kan man ikke deltage, skal det meddeles direkte til underviseren, som vil notere sig det.

Kostumer

Kostumer lånes af Balletkompagniet og vi medbringer dem på teatret på forestillingsdagen. Alle piger skal medbringe egne trikot og balletsko, og man skal komme med håret opsat i en stram knold. Drenge skal selv have balletsko med.

Billetter

Billetter købes gennem www.balletkompagniet.dk. Priser: 130 kr. for voksne og 65 kr. for børn under 11 år. Børn under 2 år som sidder på skødet er gratis.

Video & foto

Balletkompagniet får en video af forestillingen (filmet med ét kamera fra midten af salen), som efterfølgende kan downloades gratis.
Vores fotograf tager situations-stilbilleder, som vil være til rådighed for alle efter forestillingen på vores Facebook-side.

Om årets juleballet

Hvis I er nysgerrige på, hvordan sidste års juleballet så ud, så kan I enten leje eller købe videoen af forestillingen 2017 her: https://vimeo.com/ondemand/denstorenissenapning.

Vi håber, at I glæder jer lige så meget som os til en dejlig dag i ballettens og julens tegn.