Pladsgaranti og holdanbefalinger

Åbent studie Balletkompagniet

På Balletkompagniet har vi pladsgaranti for eksisterende elever

Det betyder at man ikke bliver meldt ud efter sidste undervisning i juni. Vi reserverer pladser til alle eksisterende elever på næste sæsons hold, ligesom vi sender en individuel anbefaling til hver elev på mail. Her står hvilket eller hvilke hold, vi mener hver elev vil få mest ud af at danse på efter sommerferien. Efter sommerferien fortsætter alle eksisterende elevers tilmelding automatisk.
Når vi åbner tilmeldingen for nye elever 5. juni 2024, er der ofte rift om pladserne og derfor flytter vi alle vores nuværende elever over på de nye hold inden åbningen. Denne pladsgaranti koster 35 kr. pr. hold, som bliver trukket 1. juli 2024.

Hvad vi baserer vores anbefaling på

Vores holdanbefaling er primært baseret på alder og anciennitet men også med hensyn til elevens kunnen og modenhed. Vi tager hensyn til holddynamikken, og ingen elever vil få en anbefaling, hvor de som den eneste rykker til et hold uden nogle af sine balletvenner. Hvis en elev udviser særpræget modenhed og kunnen kan der gøres undtagelser, da en sådan elev kan have behov for at træne med elever som er ældre end eleven selv.

Som udgangspunkt rykker børnene mellem 2-6 år både aldersgruppe og niveau hvert år. Dvs. at elever fra et 4-årigt begynderhold vil blive rykket til et let øvet 5-årigt hold.

De større børn, unge og voksne kan godt blive i samme aldersgruppe i et par år, og rykker niveau efter kunnen.

Balletkompagniets hold er inddelt i følgende aldersgrupper og niveauer

  • 2- og 3-årige – tumlingehold med egen voksen
  • 3-årige – begyndere
  • 4-årige – begyndere og fortsættere
  • 5-årige – begyndere, let øvede og øvede
  • 6-7-årige – begyndere, let øvede, øvede og meget øvede
  • 8-9-årige – begyndere, let øvede, øvede og meget øvede
  • 10-12-årige – begyndere, let øvede, øvede og meget øvede
  • 13-17-årige – begyndere, let øvede, øvede og meget øvede
  • Voksne – begyndere, let øvede, øvede og meget øvede

Det er ikke alle studier, som har alle niveauer, da det afhænger af, hvor mange elever der er i hver aldersgruppe. Derfor er nogle niveauer kombinerede.

Hvis du ikke ønsker pladsgaranti

Du skal kontakte os, hvis du ikke ønsker pladsgaranti. Du kan se alle vores hold for sæson 2024/25 HER under menuen “Sæson 2024/25”. Hvis du ønsker et andet ballethold, end det vi har anbefalet, send da en mail til Jeannette i administrationen, som sidder klar på ballet@balletkompagniet.dk.

Du skal ikke gøre noget, hvis du er tilfreds med vores holdanbefaling – så fortsætter din tilmelding hos Balletkompagniet, og du vil være sikret en plads til næste sæson på det eller de anbefalede hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *