Nordhavn får sin egen balletskole

Balletkompagniet Nordhavn balletskole

Nordhavn får sin egen balletskole

Fra foråret 2023 kan børn, unge og voksne danse klassisk ballet i Nordhavn.

 

Tilmeldingen er åben og sker via først-til-mølle – klik her

Balletkompagniets ballethold foregår om onsdagen i Sporting Health Club ved Nordhavn S-togsstation og om lørdagen i Big Bio Nordhavn. Det er et pop-up studie og som eleverne kommer til, er der mulighed for at udbygge skemaet med flere ballethold.

Balletkompagniet er Danmarks største balletskole, og Nordhavn bliver det ottende sted, hvor Balletkompagniet tilbyder balletundervisning for alle aldre på alle niveauer. Hos Balletkompagniet lærer eleverne teknikken rigtigt fra start af, og på en måde, hvor det er sjovt at lære. Her kan man udleve sin danseglæde og lære ballettens finurlige trin og teknik. Det giver styrke, god holdning, og ballettræningen styrker det musikalske øre.

Balletkompagniet har længe ønsket at åbne i Nordhavn, og har fået mange forespørgsler fra børn og voksne som bor i Nordhavn, Østerbro, Nørrebro, indre by, Hellerup mv. og fordi der ikke findes andre balletskoler i området. Vores ambition er at blive en del af lokalmiljøet og være et trygt sted, hvor børn, unge og voksne kan komme i deres fritid og være en del af vores stærke fællesskab.

Onsdagstimerne for de unge og voksne varetages af tidligere kongelig balletdanser Smilla Gyldion, som er uddannet fra Det Kongelige Teater.

Se de ugentlige hold her.

Smilla Gyldion Balletkompagniet
Læs mere om Smilla her

Lørdagstimerne for børn undervises af Sigrid Rømer, som er oplært underviser ved Balletkompagniet, og som har danset mange solistroller i Balletkompagniets forestillinger samt fungeret som hjælpelærer i en lang årrække.

Sigrid Rømer Balletkompagniet
Læs mere om Sigrid her

Læs mere om hvert hold eller tilmeld dig her – bemærk at der er begrænset antal pladser pr. hold

Det er muligt at booke en prøvetime på de hold, som har ledige pladser. 

SHC Balletkompagniet Nordhavn onsdage

20 kommentarer til “Nordhavn får sin egen balletskole

 1. Lucy siger:

  Hello. I will be visiting Copenhagen for a few days in middle of May. I am wondering if your school offers open classes for experienced adult dancers?
  Thanks.

 2. Lauren siger:

  Hi,
  I am interested in starting ballet again.
  I did ballet for 6 years as a kid. I am 36 now, would I be considered a beginner? Thank you.

  • Helle Keis siger:

   Hi Lauren

   I have send you an email. We look forward seeing you in the adults class.

   Best,
   Helle, Balletkompagniet

 3. Pia Noren siger:

  Hej
  Hvornår starter I nye hold op efter 24 juni, og vil der osse til den tid være begynder hold for voksne?

  Mange hilsner
  Pia

 4. Cecilia siger:

  Hi I would like to know the price and schedule for adult class, when will the new season start. Also is it possible to buy drop in class ticket as my time is not always stable.

  • Helle Keis siger:

   Hi Cecilia
   I have send you an email.
   You are welcome in the adults class.

   Best, Helle – owner of Balletkompagniet

 5. Bianca Pors-Rana siger:

  Hej, jeg går lige nu på begynder holdet for voksne i Fields, men kunne godt tænke mig en ekstra dag om ugen og tænkte at få et hold i Nordhavn også. Men kan ikke se at Nordhavn skulle have en ny sæson start, efter sommerferien, som man kan skrive sig op til?

  Vh, Bianca.

 6. Tania K siger:

  Hi, I’d like to schedule an adult semi-beginner class. If possible, could I ask you to share pricing for a regular schedule after 5pm on weekdays?

 7. Rebecca Ilsøe siger:

  Hej! Jeg har en forespørgsel om hvorvidt der er planer om at Laura Sofie kunne være så heldig at få nogen børnehold i Nordhavn? Så har vi nemlig et par piger der meget gerne vil starte hos hende

 8. Margreth siger:

  Hej – hvornår åbner i efterårssæsonen og hvilke dage vil der være ballet for 7 årige i Nordhavn ?

  • Helle Keis siger:

   Hej Belinda

   Vi arbejder på sagen, og håber at kunne melde noget ud snarest. Hold øje med hjemmesiden de næste par uger.

   VH Helle

 9. Tillie siger:

  Jeg kunne godt være interesseret i opstart på noget begynderballet for voksne på jeres hold i Fields. Jeg dansede i et par år, da jeg var omkring de 12-13, og nu er jeg snart 30.
  Jeg er dog nysgerrig på at vide, om der er nogen bestemte former for tøj og sko, der er krævet eller kan være fordelagtige at have?
  Dbh. fra Tillie

  • Helle Keis siger:

   Hej Tillie

   Du skal være hjertens velkommen. Du kan danse I det, du har lyst til. Vi anbefaler tætsiddende tøj som du kan bevæge dig frit i, så kan underviseren bedre hjælpe dig. Du kan have strømper på fødderne eller bløde balletsko (tekniksko). Vi glæder os til at møde dig.

   VH Helle, Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *