Kom til “åbent studie” i uge 13

Balletkompagniet Hoodie

Åbent studie i uge 13 (27. marts – 2. april 2023)

I uge 13 kan forældre, søskende og venner få lov at se hele ballettimen på alle Balletkompagniets hold fra 4 år. Dvs. døren står åben og her kan man få lov at se, hvad en ballettime består af, og hvor hårdt det er at fuldføre en stangskole og alle øvelserne på gulvet.

Til “åbent studie”-uge må eleverne også meget gerne overvære hinandens undervisning. Vi håber, at I vil prioritere at ankomme til tiden og blive i hele klassen, så der ikke bliver for meget virvar. Det vil være en hyggelig aktivitet med balletvennerne, og vil også give et indtryk af, hvad der sker på de andres ballettimer, hvilke trin man øver, når man er barn, ung eller voksen. I kan finde en oversigt over hele ugens ballethold i studiet HER.

Åbent studie Balletkompagniet

Balletkompagniet hoodie kan bestilles nu

Vi vil gerne give jer mulighed for at forudbestille vores populære Balletkompagniet hættetrøje med håndbroderet logo og navn. Hættetrøjen kan bestilles her og vil være klar til afhentening til Diplomoverrækkelsen i Portalen i juni. Sidste dag for bestilling er d. 24. april.
Prisen for hættetrøjen inkl. navn er 750 kr.

Balletkompagniet Hoodie

Påskecamp

Der er stadig et par ledige pladser på vores ballet-påskecamp for 6-9-årige i Fields, som Amalie Peronard vil undervise. Vi håber, I vil danse med os i nogle dage i påskeferien.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *