Velkommen til sæson 2023/24 på Balletkompagniet

Balletskolen for alle

Balletkompagniet slår dørene op til en fantastisk sæson 2023/24 i uge 32. Det bliver balletskolens 17. sæson.

Vores dygtige team af undervisere som har fulgt balletskolen gennem mange år, glæder sig allerede til at slå dørene op på balletskolens otte dejlige studier:

 • City2 i Høje Taastrup – oplagt for elever i Høje Taastrup kommune, Ishøj, Roskilde, Hedehusene, Ølstykke og Køge.
 • DGI-byen (Vesterbro) – oplagt for elever fra brokvarterne, indre by, eller elever som har nemt ved at komme til Københavns Hovedbanegård
 • Fields i Ørestad – oplagt for elever fra hele Amager, Islands brygge, Sydhavn og Valby.
 • Hørsholm Midtpunkt – oplagt for elever fra Hørsholm, Rungsted, Kokkedal, Birkerød og Rudersdal kommune
 • Nordhavn – oplagt for elever fra Østerbro, Nørrebro, Hellerup mm, og studiet ligger tæt på Metroen
 • Pejsegaarden i Brønshøj – oplagt for elever i Brønshøj, Emdrup, Søborg mv.
 • Skovshoved i Klampenborg – oplagt for elever i Gentofte Kommune
 • Vanløse –  oplagt for elever i Vanløse, Frederiksberg, Rødovre, Hvidovre mv.

Her er alle velkomne, og balletskolen tilbyder balletundervisning for børn fra 2 år, unge og voksne på alle niveauer. Så om du aldrig har prøvet at tage et dansetrin før, eller om du er en rutineret danser, er du hjertelig velkommen på Balletkompagniet.

Tilmeldingen til sæson 23/24 er åben – book her

Balletkompagniet tilbyder også at man kan booke en uforpligtende prøvetime, som bookes online.

 

Balletkompagniets traditioner

Vi mener at ballet og optræden unægteligt hænger sammen, og vores elever får flere gang i løbet af året mulighed for at optræde på en rigtig scene. Hvert år afholder vi juleballet (for alle skolens elever fra 4-17-årige) i december og Diplomoverrækkelse i juni måned (for alle skolens 3-17-årige). Det er altid festligt, og børnene får udviklende oplevelser. Læs mere om vores spændende sæson her.

Påklædning

Vi anbefaler, at man danser ballet i tætsiddende tøj, som man kan bevæge sig frit i og som man har det godt i. Hvis tøjet er løsthængende, kan vi ikke se, om knæene er strakte eller om ryggen er lige. Du skal helst danse i balletsko -dog kan man starte med at have strømper på fødderne. Som basis-balletudstyr har piger brug for: balletsko, trikot (strømpebukser), dragt og skørt. Til drenge anbefaler vi gamacher og en t-shirt på eller en heldragt samt sorte balletsko. Vi sælger alt, hvad du har brug for til træning og forestillinger i vores webshop. Yderligere kan du finde vores hoodie med eget navn og vores jubilæums-t-shirt i shoppen.

Balletskolens retningslinjer

Vi byder alle elever velkomne, nye som velkendte, og vi er et sted, som er trygt og rart at være. Vi forventer at vores elever møder op til undervisningen fast hver uge, da der sker lidt nyt hver gang, og vi har ambitioner om at alle skal lære at danse ballet. På balletskolen kigger vi op og hilser på alle, når vi møder til træning, og behandler hinanden godt. Læs vores retningslinjer her.

Betaling

Betalingen er månedsvis, og vi har én måneds opsigelse ved udmeldelsen. Vi har valgt en meget fleksibel løsning for tilmelding og betaling, da vi ikke ønsker at binde nogen til at danse hos os, hvis interessen ikke er der. Læs mere her.

Vi har mange tilbud til både begyndere og øvede elever, så som en balletweekend for de 10-17-årige, tåspidstræning, talenthold samt vores forestillingsgruppe Juniorkompagniet – læs mere om det hele her på hjemmesiden.

 

6 kommentarer til “Velkommen til sæson 2023/24 på Balletkompagniet

 1. Jagruti siger:

  Hi,
  I am looking for ballet class for my daughters one is 4.5 years old and other is 3years old. I would like to know the feeling structure and timings for each month.

  • Helle Keis siger:

   Hej,
   Hvor er det dejligt, at din datter har interesse i ballet. Vi sender dig en mail.
   VH Helle – Balletkompagniet

 2. Arvind Kaur siger:

  Hi,
  My daughter is 3.7years and she is very interested in learning ballet, please tell me when are the classes and price details

  • Helle Keis siger:

   Hi Arvind
   Thank you for your comment – we will send you an email.
   Best, Helle, Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *