Diplomoverrækkelse 2023

Diplomoverrækkelse 2023

Når vi begynder at mærke varme og sommer igen, betyder det også at vi nærmer os tiden for vores Diplomoverrækkelser. Her vil alle hold fra 3-17 år vise en dans på scenen. Hver medvirkende vil få overrakt et diplom på scenen for sæson 2022/23, og vores 5-, 10- og 15-års jubilarer vil vise soloer. Vi glæder os allerede meget til at vise alle de fine danse frem på Portalen i Greve, Portalen 1, 2670 Greve.

Billetter
Publikumsbilletterne er nummererede og tildeles efter først-til-mølle. Billetterne kommer til salg fra 1. maj kl. 10.00 her.

  • Voksne: 140 kr.
  • Børn fra 2-10 år: 70 kr. (børn under 2 år som sidder på skødet er gratis)

Medvirkende og hjælpeforældre skal ikke have billet, andre publikummer skal have en billet.

Medvirkende
Herunder er et skema over hvornår hvilke hold optræder, hvornår de skal møde samt hvad tid deres evt. sceneprøve ligger – bemærk at det ikke er forestillingsrækkefølgen. Er du i tvivl om hvilket hold, du går på, kan du tjekke seneste mail-kvittering fra os. Logger du ind i klubmodul, vil du se din tilmelding til sæson 23/24. Medvirkende skal møde ind inden forestillingstidspunktet – mødetidspunkt, prøvetidspunkt og huskeliste bliver sendt på mail til alle medvirkende, når vi nærmer os. De yngste elever vil få pladser på de forreste publikumsrækker sammen med deres hold og hjælpeforældre og de ældre elever vil få garderober under scenen.

Kostumer
Balletkompagniet sørger for kostumer til alle medvirkende.

Medvirkende piger skal selv medbringe:

Vi elsker, når I er ens, og anbefaler derfor netop de trikoter og balletsko, som vi har i Balletkompagniets webshop.
Ønsker man at have sin egen dragt på under kostumet i form af en dragt, anbefaler vi en underdragt, som den vi har i webshoppen. Webshoppen vil være til stede som en fysisk butik i Portalen, men vi kan få udsolgt, så bestil gerne online inden forestillingen, hvis du mangler tøj og sko.

Drenge skal medbringe:

  • almindeligt træningstøj
  • balletsko
  • håret samlet i nakken, hvis det er langt

Hjælpeforældre
Ønsker du at hjælpe til på dagen som hjælpeforælder, så kontakt Helle på helle@balletkompagniet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *