Klassisk balletundervisning for voksne på Balletkompagniet

Balletundervisning for voksne er på Balletkompagniet fokuseret omkring grundprincipperne, således at halvdelen af timen er ved barren, og halvdelen er ude på gulvet foran spejlet. Her laver vi kombinationer, valsetrin, pirouetter, små spring og store spring. De forskellige kombinationer af store og små spring udfordrer balance, kondition, trinforståelse og råstyrke.

Du kan tilmelde dig Balletkompagniets hold HER.

Niveauet lægges efter de tilmeldte på holdet men kom fast hver uge, for at kunne følge rigtig godt med – der er lidt nyt hver gang. I undervisningen bruger tid på musikforståelse og udtryk. Forvent at timen giver styrke, kondition og smidighed.

Balletkompagniet har ballethold for begyndere, let øvede (ca. 1 års erfaring) og øvede (min. 2 års erfaring) – for de øvede hold er tåspidstræning et tilvalg.

8 kommentarer til “Klassisk balletundervisning for voksne på Balletkompagniet

  • Helle Keis siger:

   Hej Suzanne,

   Vi har både et begynderhold for voksne i vores studie i Field’s, der ligger om torsdagen kl. 18.25-19.40, og et i vores studie i City2, som ligger om torsdagen kl. 19.05-20.20. Du er velkommen til en gratis prøvetime på et af holdene i den nye sæson.

   Vh. Helle

 1. Sofia siger:

  Hej
  Hvornår kommer I tættere på Helsingør. Bor i Snekkersten og ville meget gerne både selv starte og min datter på 4 år. Har en søn på 9 sim godt kunne tænke sig at starte til dans/ ballet. Savner virkelig en afdeling i vores nærområde.

  • Helle Keis siger:

   Kære Sofia

   Vi har desværre ikke planer om at åbne nordligere end Skovshoved pt.
   Måske en dag, det kan lade sig gøre. Vi har et par elever fra Snekkersten, som tager turen til Skovshoved, men kan godt forstå at det er langt at pendle.

   VH Helle

 2. Julie Nielsen siger:

  Er der mulighed for en gratis prøvetime på Fields? Jeg kunne godt tænke mig at starte til ballet, men jeg er ikke helt sikker 🙂

  • Helle Keis siger:

   Kære Julie

   Ja, så snart balletskolen kan åbne igen er du hjertens velkommen. Du kan gennem vores hjemmeside booke en gratis prøvetime (pt. i april).
   Tryk på tilmelding og opret en profil, og så kommer muligheden for at melde sig på prøvetime frem.

 3. Solva Petersen siger:

  Hejsa
  Har i stadigvæk ballet undervisning for voksne begyndere, og hvis, hvor henne i københavns området foregår det så?
  Med venlig hilsen
  Solva Petersen

  • Helle Keis siger:

   Hej Solva

   Ja, vi har en del begynderhold for voksne fordelt i alle vores studier. Jeg sender dig mulighederne på mail.
   VH Helle – Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *