Klassisk balletundervisning for 11-18årige på Balletkompagniet

Undervisningen er for de 11-18årige fokuseret omkring at eleverne skal få helt styr på grundprincipperne, således at vi opbygger en fuld stangskole. Balletklassen fortsætter med kombinationer, valsetrin, pirouetter, små spring og store spring. I undervisningen lægges der vægt på musikforståelse og historieformidling gennem dansen.

Sæson 2016/17 starter 8. august – tilmeldingen for nye elever åbner 1. juli HER.

De forskellige kombinationer af store og små spring udfordrer balance, kondition, trinforståelse og styrke. Niveauet lægges efter de tilmeldte på holdet men kom fast hver uge, for at kunne følge rigtig godt med – der er lidt nyt hver gang.

Begyndere: Alle kan følge med her og det kræver ingen erfaring.

Let øvede: Undervisningen forudsætter minimum 1 års ballettræning. Tåspidstræning er et tilvalg på dette niveau.

Øvede: Undervisningen forudsætter minimum 2 års ballettræning. Tåspidstræning er et tilvalg på dette niveau.

Meget øvede: Holdet har optagelseskrav og kræver minimum 3 års ballettræning. Tåspidstræning er et tilvalg på dette niveau.

Balletkompagniet tilbyder hold på mange niveauer i balletstudierne i Skovshoved, Vanløse, City2 & Fields – meget øvede hold træner kun i Skovshoved & City2.

4 kommentarer til “Klassisk balletundervisning for 11-18årige på Balletkompagniet

  • Helle Keis siger:

   Hej,

   Når man skal strække sine muskler og sener længere, er det altid forbundet med følelsen af stræk, som kan nive lidt.
   Jeg har sendt dig en mail 🙂
   Vh Helle

 1. Dans siger:

  Hej, jeg hedder Dana er 13 år og vil starte på denne ballet skole i 1 måned bare for at de hvordan det er. Hvor mange penge kommer det til at koste og hvor mange penge koster et år

  • Julie Aagaard Carlsen siger:

   Hej Dana,
   Tak for din besked og dejligt at høre, at du gerne vil starte til ballet 🙂
   Du er altid velkommen til at komme ind til en gratis prøvetime for at se, om det er noget for dig. Man betaler månedligt, men melder du dig ind nu, vil du komme til at betale for hele marts måned. Derfor foreslår jeg, at du kommer ind til en gratis prøvetime. Og hvis det er noget for dig, kan du melde dig ind til den første. Hvis du ønsker kun at være tilmeldt en måned, skal du huske at melde dig ud igen inden den 25. i måneden for ikke at blive trukket for den følgende måned. Hold og priser kan du se her på hjemmesiden.

   Mvh
   Julie/Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *