Kom til jubilæumsreception 3. juni kl. 16.30-18.30

Balletkompagniet jubilaeum
Det vil glæde os, at se jer til

 

Reception d. 3. juni 2022 kl. 16.30-18.30
i anledning af vores 15-års jubilæum

Her vil være optræden, balletklasser for store og små, snacks, balloner mm.
Vi håber, I vil tage hele familien under armen og være med til at gøre det til nogle hyggelige og sjove timer.
Receptionen foregår samtidigt City2, DGI-byen, Fields, Hørsholm, Pejsegaarden, Skovshoved og Vanløse

Program

Kl. 16.45-17.15 Balletklasse for de yngste børn (4-9 år)
Kl. 17.30-17.45 Dansere fra Balletkompagniet optræder
Kl. 17.45-18.30 Balletklasse for større børn, unge og voksne

Gratis t-shirt – husk at bestille

I samme anledning kan I få en gratis t-shirt med særligt jubilæumstryk på (str. 2 år til voksen). De 100 første der bestiller, får dem gratis ved brug af koden JUBILÆUM i feltet “rabatkupon” ved udtjekning, så trækker siden hele beløbet fra. Bestilte t-shirts udleveres til receptionen d. 3. juni i alle studierne.
Er du ikke hurtig nok, kan t-shirten købes efterfølgende til 100 kr. i webshoppen.

 

I anledning af jubilæet, fortæller jeg her lidt om de seneste 15 års rejse

“Netop i disse dage for 15 år siden, stod jeg med en lejekontrakt i hånden og gik min nye fremtid i møde som balletskoleejer, uvidende om, den rejse jeg skulle på.
Jeg var 22 år, havde danset på Det Kongelige Teaters Balletskole som barn og var netop vendt hjem til København efter at have danset på Gøteborgs Balletakademi. På daværende tidspunkt læste jeg på andet år på CBS.
Dengang jeg var barn, var balletskolerne forbeholdt de indviede, og hele tilgangen til balletundervisningen var noget ‘stivnakket’. Jeg brændte for at skabe en balletskole, som skulle være nytænkende, og som vigtigst af alt skulle være for alle – begyndere som øvede dansere. Dette blev mit mantra gennem hele udviklingen af balletskolen.
Jeg åbnede samme efterår det første studie, mit første balletstudie. Min tilgang var, at det skulle være sjovt, og stemningen skulle være tryg for alle. Det viste sig, at der var mange der gerne ville prøve kræfter med ballettens finurlige trin. Det tog fart og jeg oplevede, at eleverne hurtigt blev trygge nok til at anbefale Balletkompagniet til folk omkring dem.
De elever, som startede hos mig som begyndere, var pludselig ikke begyndere længere, så der var behov for at udvide både med flere alderstrin og niveauer. Herved blev balletskolen også mere seriøs og der blev tilknytter flere dygtige undervisere.
For at komme i mål med visionen at være for alle, gav det mening at udvide med flere balletstudier, for at endnu flere kunne prøve kræfter med balletten.
Ét studie blev til to, som blev til tre, fire, fem, seks og syv.
I dag er vi blevet Danmarks største balletskole. Hvert studie er blevet et lokalt samlingspunkt for børn, unge og voksne, der elsker at danse ballet på fritidsplan. Eleverne følges som regel ad gennem mange år og får stærke relationer og et godt sammenhold med deres balletvenner. Balletskolens størrelse giver os mulighed for at skabe store forestillinger, som er udviklende oplevelser for eleverne, og dejlige højdepunkter på året, hvor hver elev er en del af noget større.
Jeg er stolt og glad over det stærke fællesskab, der er på Balletkompagniet, og jeg er taknemmelig over alt det, vi har opnået og over jeres store opbakning til balletskolen. Jeg vil fortsætte med at tænke nyt og lave ballet for alle – jeg glæder mig til alle de fremtidige forestillinger og opvisninger, samt de mange dejlige timer i balletstudierne.”

 

Jeg håber, I vil kigge forbi balletskolen 3. juni og være en del af fejringen.

 

Mange hilsner
Helle
Ejer og leder af Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *