Balletkompagniet City2

Balletskolen i City2 – Taastrup

Balletkompagniet har haft balletskole i City2 siden 1. april 2013 – du finder os i CDO-afdelingen (nabo til Dalle Valle)

Studiet er 150 kvm, og er dermed Balletkompagniets største studie, som også bruges, når vi afholder store prøver op til forestillinger, fx Store Balletskoledag. På gulvet er der Drosselmeyer dansevinyl, der er to spejlvægge samt faste og løse barrer.

I hverdage og i weekenden er der undervisning for store og små, øvede samt nybegyndere. De yngste børn, kan danse på vores tumlingeballet-hold, hvor man kan starte fra man er 2 år og sammen med en voksen. Fra børnene er ca. 3 år kan de gå på et ballethold uden forældre og vi tilbyder hold for alle aldersklasser op til voksne, hvor alle er velkomne.

Vores adresse er: Hveen Boulevard, 2630 Taastrup.

Der er 4 timers gratis parkering på City2s parkeringsplads. Det tager ca. 8 minutter fra Høje Taastrup st. og vores elever kommer primært fra Taastrup, Høje Taastrup, Albertslund, Hedehusene, Glostrup, Ishøj, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Brøndby, Tune, Greve og Fløng. Nogle vælger endda at tage turen til Balletkompagniet City2 fra Ringsted og Roskilde.

Herunder billeder af vores facade, studie samt foyer

Indgang til balletskolen i City2 i Taastrup ved Høje Taastrup station Foyer til balletskolen i City2 i Taastrup ved Høje Taastrup station Foyer til balletskolen i City2 i Taastrup ved Høje Taastrup station Foyer til balletskolen i City2 i Taastrup ved Høje Taastrup station Foyer til balletskolen i City2 i Taastrup ved Høje Taastrup station

Omklædningsrummet er ikke lukket, så kom omklædt og brug toiletterne i centret.

Balletstudiet

Balletstudie på 135 kvm hos balletskolen i City2 i Taastrup ved Høje Taastrup station. Studiet har dansevinyl, spejlvægge, barrer og højt til loftet. Balletstudie på 135 kvm hos balletskolen i City2 i Taastrup ved Høje Taastrup station. Studiet har dansevinyl, spejlvægge, barrer og højt til loftet. Balletstudie på 135 kvm hos balletskolen i City2 i Taastrup ved Høje Taastrup station. Studiet har dansevinyl, spejlvægge, barrer og højt til loftet. Balletstudie på 135 kvm hos balletskolen i City2 i Taastrup ved Høje Taastrup station. Studiet har dansevinyl, spejlvægge, barrer og højt til loftet.

Alle er velkomne til at booke en gratis prøvetime – om du er nybegynder, har lidt erfaring eller meget erfaring med ballettræning!

Vi glæder os til at se dig 🙂

 

13 kommentarer til “Balletkompagniet City2

 1. Mette Floor siger:

  Hej
  Jeg har et barnebarn på 4 år som gerne vil gå til ballet.
  Er der mulighed for at jeg som er mormor kan gå med ind den første gang ?
  Mvh. Mette

 2. Madhu siger:

  Jeg har en pige med let autisme diagnoseret. Hun er lidt stille og har interesse til ballet. Kan jeg lave en aftaler med jer og snakke sammen?

 3. Kamilla rosa Bang siger:

  Hej
  Jeg har en datte jeg godt kunne tænke mig skulle gå til ballet
  Hun er 2 år har i nogle hold til den aldre?

  • Helle Keis siger:

   Hej Kamilla

   Ja, vi har hold for 2-årige. Jeg skriver en mail til dig.
   VH Helle – Balletkompagniet

 4. Jean-Claude sabbah siger:

  Hej, jeg har en datter på 2 år (fylder 3 start maj). Kan hun prøve inden vi tilmelder hende? Evt. I marts måned? Mvh Jean-Claude

  • Helle Keis siger:

   Hej Jean-Claude

   Hun er hjertens velkommen, og du kan tilmelde hende en prøvetime inden du tilmelder hende holdet fast. Vi sender dig en mail. VH Helle – Balletkompagniet

 5. Jim Madsen siger:

  Hej Helle
  er det muligt at flyt Peniel fra om tirsdag og til et hold i weekenden der vi er lidt presse på tid om tirsdag vi har lidt svært ved at nå det til tiden

 6. Hevar Rezgar siger:

  Hej
  Jeg kunne godt tænke mig at tilmelde min datter på 2,5 år til ballet. Hvilken hold har i og hvornår starter det?
  Hilsen Hevar

  • Helle Keis siger:

   Hej Hevar
   Din datter er hjertens velkommen – vi skriver til dig på mail.
   VH Helle – Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *