Program for live streaming i uge 1-5

Her følger program for de kommende ugers online balletundervisning på vores Facebook-side (siden hedder Balletkompagniet). Balletklasserne er med underviser Pi Svenstrup, og de er egnet til alle niveauer.

Den 9., 16., 23. og 30. januar samt 6. februar:

Kl. 10.00-10.30: Ballet for 2-4-årige
Kl. 10.35-11.05: Ballet for 5-7-årige
Kl. 11.15-12.00: Ballet for 8-12-årige
Kl. 12.15-13.00: Ballet for teen/voksne

Vi håber meget, I har lyst til at være med.

2 kommentarer til “Program for live streaming i uge 1-5

 1. Freja Kramer siger:

  Hej.

  Som træner af Team Chéri, der er et hold der deltager i disciplinen Grand Prix Gymnastik og Æstetisk Gymnastik fra DHG gymnastik forening i Odense, er jeg meget interesseret i at høre mere om jeres live-træning. På mit holdet er 9 piger i alderen 9-11 år. Udenfor corona træner jeg piger ca 7 timer om ugen, men her under corona nedlukningen er træningen flyttet over på zoom 3 gange om ugen i 1,5 time hver gang. Pigerne er derfor van til at følge med online. Som træner tænker jeg at det kunne være fedt for mine piger at deltage i en af jeres live-træninger, for at opleve variatio i træningen! Vi bruger i forvejen mange basisøvelser fra balletten i vores træningen, så pigerne kender en smule til det. Jeg vil derfor høre mere om, om det kun er i weekenderne der bliver tilbudt live-træning, eller om det også foregår i hverdagen.

  Mvh Freja Kramer

  • Patricia Hartmann siger:

   Hej Freja,

   Først og fremmest undskyld for det sene svar. Vi har kun livestream om lørdagen og fra næste uge kører vi med Zoom balletundervisning kun for vores elever i stedet. Men I er meget velkommen til at være med på Facebook i dag.

   Bedste hilsner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *