Diplomoverrækkelse 2021

Kære forældre til elever hos Balletkompagniet

Vi nærmer os sommeren, hvilket betyder, at vi langt om længe endelig får lov til at komme på scenen og optræde igen til Diplomoverrækkelserne. Alle hold i aldersgrupperne 3-18 år skal optræde med en dans på 2-3 minutter og både 5-, 10-, og 15-års jubilarerne fra sidste år samt i år vil optræde med en solo.

Det er gratis at medvirke og vi regner med, at alle elever medvirker. Det vil sige, at hvis en elev er forhindret i at medvirke, skal I give besked direkte til jeres underviser.

Herunder ser I hvilke dage samt hvilket tidspunkt, de forskellige hold og jubilarer skal optræde:

*Mini-masterclass, Masterclass, tumlingehold samt voksenhold optræder ikke.

Forestillingerne varer mellem 45 minutter og en time og 15 minutter. Nærmere mødetidspunkt følger, når vi nærmer os, men de 3-7 årige hold skal regne med at møde cirka en time inden forestillingen starter, og de 8-18-årige hold skal regne med at møde cirka to timer inden forestillingen starter, da de skal have en prøve på scenen inden forestillingen.

Sted

Portalen 1, Greve 2670, lige ved Hundige station.

Påklædning

Forestillingerne vil være UDEN kostumer, hvilket vil sige, at eleverne skal have deres eget ballettøj på bestående af dragt, et lille skørt, trikot og balletsko for piger og en heldragt eller trikot og hvid T-shirt samt balletsko for drenge. Langt hår skal sættes op i knold for piger og i en hestehale for drenge.

Billetsalg

Billetsalget åbner mandag d. 17. maj kl. 10.00 via vores hjemmeside. Når vi nærmer os, vil I modtage et link i en mail, som I skal følge for at tilgå billetsalget.

Hjælpeforældre

Igen i år har vi brug for de uundværlige hjælpeforældre, som vil hjælpe til med at følge eleverne til og fra scenen og være sammen med holdene under forestillingen. Skriv til patricia@balletkompagniet.dk, hvis I ønsker at melde jer.

Afviklingen af forestillingerne vil foregå i samarbejde med Portalen, som vil hjælpe til med, at de officielle retningslinjer bliver overholdt.

Til sidst er der ikke andet at sige, end at vi glæder os helt vildt til at komme tilbage på scenen og se jer alle sammen igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *