Klassisk balletundervisning for 3-6årige på Balletkompagniet

På vores ballethold for 3-6årige kan alle børn følge med. Vi har ballethold for børn som aldrig har danset før eller som kun har snuset til dans et par gange. For de 5-6årige har vi både let øvede og øvede hold, som henvender sig til de elever, der har 1-2 års undervisning i bagagen.

Sæson 2016/17 starter 8. august – tilmeldingen for nye elever åbner 1. juli HER.

Undervisningen starter med afkrydsning af navne, herefter varmer vi op i en cirkel. Får gang i fødder, ben og arme. Vi fortsætter med øvelser over gulvet, som f.eks. gadedrengehop, chasse og andre kombinationer. Vi bruger tid på musik og musikforståelse, og øver os i at tælle takten mens vi danser. Vi kan finde på at lege ballet-stopdans og har det altid sjovt med ballettrinene. Ud over underviseren har vi til denne aldersgruppe et par hjælpelærere som sørger for at alle får plads, tid og opmærksomhed. Timen afsluttes med kompliment, hvor pigerne nejer og drengene bukker.

Børnene er inde i balletstudiet uden forældre, og hver sidste træning i måneden, i de sidste 10 minutter af klassen har vi se-på-dag, hvor forældre og søskende får lov at komme ind og kigge på. Vi har tumlingehold fra 2 år, som er for barn og en voksen, hvis man ikke er klar til at være alene inde i balletstudiet. Tumlingeholdene ligger i alle vores balletstudier (Skovshoved, City2, Fields, Vanløse) om lørdagen kl. 10.00-10.30.

I studiet i Fields har vi også babyballet for gravide, og for nybagte forældre med baby i bæresele.

2 kommentarer til “Klassisk balletundervisning for 3-6årige på Balletkompagniet

  1. Nina Jespersen siger:

    Hej
    Jeg vil bare høre, om jeg kan melde min datter til et hold efter sommerferien.
    Hun fylder 5 til juli.
    (Vanløse)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *