Наши партнеры

Balletkompagniet Hoodie Gold

600 DKK

Her har du muligheden for at få din helt personlige hoodie fra Balletkompagniet.

Hættetrøjen har broderet i guld: Stort Balletkompagniet-logo på ryg, lille logo på brystet og personligt navn. Der er ingen fortrydelsesret på køb af dette produkt, da det er specialfremstillet.

Vi sender vores hættetrøjer til broderi på bestemte datoer, og nedenfor kan se, hvornår vi har bestillings-deadline for de forskellige sendinger. Fra vi sender hættetrøjerne til broderi, er der max tre ugers leveringstid.

  • Onsdag den 3. juli 2019 (grundet sommerferie vil denne bestilling have fire ugers leveringstid, men vi lover, at I har jeres hoodie inden sæsonstart)
  • Torsdag den 5. september 2019
  • Tirsdag den 5. november 2019 (bestil senest her, hvis du ønsker din hoodie til juleforestillingen eller som julegave)
  • Søndag den 5. januar 2020
  • Torsdag den 5. marts 2020

Kombinerer du din hoodie-ordre med andre varer, må der forventes en længere leveringstid end de 1-2 dage, vi normalt lover, da varerne vil blive sendt sammen med hoodien.

 

 

Ryd

Personligt navn

Skriv det fornavn, som skal broderes på trøjen.

OBS. hvis trøjen er til en elev fra Juniorkompagniet, skal der gøres opmærksom på det ved at skrive “Navn” og herefter teksten “Juniorkompagniet”. Så broderes der i stedet på en særlig mørkeblå version, hvor der på brystet er logo og unikt navn og på ryggen er der logo samt teksten “Balletkompagniets Juniorkompagni”.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}