Åbent studie i uge 41

Balletkompagniet sælger basis-ballettøj til alle

Åbent studie i uge 41

Balletsæsonen er godt i gang, og vi nyder at se, hvordan denne sæsons nye elever er kommet godt ind på holdene og hvordan der spirer nye venskaber frem. Balletskolen tager stadig imod nye elever og vi har fortsat mange børn, unge og voksne på prøvetime.

 

En af vores faste traditioner er vores “se på-dag” for de 3-7-årige, hvor forældre og søskende får lov at komme ind i studiet og se de sidste 10 minutter af månedens sidste træningstime. For at stille nysgerrigheden hos forældre, søskende og venner til eleverne som er over 7 år, afholder vi i år for første gang “åbent studie”.

Åbent studie

“Åbent studie” afholdes i uge 41 samt i uge 13.
I denne uge kan forældre, søskende og venner til vores balletelever få lov at se en hel ballettime på alle hold fra 4 år. Dvs. døren står åben og her kan man få lov at se, hvad en ballettime består af, og hvor hårdt det er at fuldføre en stangskole og alle øvelserne på gulvet. Er man heldig, kan man også få lov til at se lidt af koreografien til juleballetten.
Til “åbent studie”-uge må eleverne også meget gerne overvære de ældre eller yngre elevers undervisning. Vi håber, at I vil prioritere at ankomme til tiden og blive i hele klassen, så der ikke bliver for meget virvar. Det vil være en hyggelig aktivitet med balletvennerne, og vil også give et indtryk af, hvad der sker på en ballettime, når man er et år ældre eller hvilke trin man øver, når man er voksen. Vi håber, I vil lave aftaler og få set en masse ballettimer.
I kan finde en oversigt over hele ugens ballethold i studierne:

Webshoppen udvider

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi nu sælger både balletsko og trikot (de rigtige balletstrømpebukser) på vores egen webshop. Her kan også købes Balletkompagniets dragt med logo, jubilæums-T-shirten, en særkollektion af skørter i vilde farver, samt vores hoodies med personligt navn. Hoodien skal dog bestilles senest 16. september 2022 for levering i denne sæson. Vi arbejder på at få et skørt til de yngste på shoppen inden for de næste par uger. Der er mange fine sager til brug nu eller til julegaver. Bemærk at de medvirkende i juleballetten selv skal have trikot og sko med, og gerne et ekstra par trikoter.

 

 

Efterårscamps

Der er stadig ledige pladser på vores ballet-efterårscamps, og vi håber, I vil danse med os i nogle dage i efterårsferien. Der er camps for voksne, for børn mellem 8-12 år og for teens. Se hele programmet her.

Vi glæder os til at se jer til åbent studie i uge 41!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *