Balletweekend i Tisvilde 22.-23. april 2023

Balletkompagniet inviterer elever på holdene for 10-17-årige til at deltage i en fantastisk balletweekend d. 22.-23. april 2023. Dagene vil byde på en MASSE træning, sjov og hygge, nogle overraskelser og i øvrigt fuld forplejning. Træningen vil være niveau- og aldersinddelt.

 

Programmet

Programmet indeholder ballettræning, træning med fokus på spring og pirouetter, repertoire (hvor man lærer en solo), udstrækning samt udfordringer for alle i moderne dans. Og så vil der også være fællesaktiviteter, lidt overraskelser og vi afslutter med at dem der har lyst, viser deres soloer frem.

*med forbehold for ændringer*

LØRDAG
Vi mødes i Tisvilde kl. 9.00 – skifter til ballettøj og går i gang med programmet. Hele dagen går med forskellige klasser og vi spiser både frokost og aftensmad sammen. Der vil være fællesaktiviteter indtil ca. 20.30, og kl. 22.30 skal der være stille på værelserne.

SØNDAG
Søndag er der morgenmad kl. 8.00 og så tjekker vi ud af værelserne og fortsætter dagen med balletklasser/moderne dans mv. Vi spiser frokost og aftensmad sammen. Inden aftensmaden har vi en fælles afslutning på dansedelen af weekenden, og vi slutter af med at spise aftensmad sammen. Vi er færdige ved 19-tiden, og herefter vil vi gerne hentes 🙂

Sankt Helene har flere træningslokaler, som vi vil benytte til undervisningen som vil være både alders- og niveauinddelt. Skemaet fastlægges endeligt, når vi ved, hvor mange deltagere vi bliver.

Balletundervisere

Indtil videre kan det afsløres at Johanne Høy, Amalie Peronard og Helle Keis blandt andre vil stå for undervisningen.

Praktisk information

Deltagerne sover i 4-personers hytter på kursus-centret Sankt Helene i Tisvilde og det er muligt i tilmeldingen at skrive ønsker til hvem man sover sammen med. Vi kan ikke garantere at det vil gå op, men vi vil forsøge at imødekomme så mange ønsker som muligt.

Prisen inkluderer overnatning i 4-personersværelse (noter på tilmeldingen, hvis I har ønsker til værelseskammerater), frokost og aftensmad lørdag, morgenmad, frokost og aftensmad søndag samt 10-12 danseklasser.
Det er muligt at tilkøbe rengøring af værelset samt sengelinned og håndklæder.
Det er muligt at købe div. kioskvarer og frugt på kursuscentret.
Deltagerne på weekenden må ikke forlade kursuscentret, og Balletkompagniets undervisere vil overnatte i værelser i nærheden af hytterne. Vi vil have et par hjælpeforældre med, som har egen bil, skulle der opstå uforudsete behov. Vi skal nok passe godt på jer allesammen.

 

Tilmeld dig eller læs mere her

Transport til og fra Tisvilde er ikke inkluderet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *