Det er allerede godt en måned siden, at vi slog dørene op til en ny sæson på Balletkompagniet. Undervisningen er i fuld gang, der dukker en masse interesserede op til prøvetime, og det er skønt at se både velkendte og nye ansigter ude i vores studier.

Vi har i løbet af august måned været repræsenteret ved et par arrangementer. Først i et optog til Vanløse Byfest, og efterfølgende har en del af vores talenthold, Juniorkompagniet, optrådt til Kulturhavn Festival. Efter pigernes optræden kørte vi en ballet-workshop for de mindste gæster på pladsen med stor succes. Det er altid sjovt og givende at komme ud i “marken” og vise, hvem vi er.

Derudover er de første forberedelser til årets juleballet i fuld gang, og vi glæder os allerede til en magisk weekend i Portalen med alle de danseglade børn.

Alt i alt en forrygende start på denne sæson!

Er du eller nogen du kender interesseret i en prøvetime, er der altid mulighed for det, såfremt der er plads på det ønskede hold. Man kan sagtens bare møde op, eller man kan skrive til os. Vi vil altid gerne være behjælpelige med at finde et passende hold til dig eller dit barn. Læs evt. mere HER.

 

Mange hilsner fra os på

Balletkompagniet.

 

2 tanker om “Velkommen til gamle og nye elever

 1. Julie Winther kejlskov siger:

  Det ville være dejligt hvis i flyttede danseafslutningen og juleballeten til nogle lokaler nord for København

  • Patricia Hartmann siger:

   Hej Julie,

   Vi har tidligere researchet mulighederne, men har ikke kunne finde noget, der kan hamle op med Portalen i Greve. Hvis du kender til et konkret sted, der kan rumme +750 publikummer, er du meget velkommen til at sende os en mail.
   Hilsen Patricia / Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *