Sikke en dejlig måde at slutte 2017 af på! Hvor var det skønt at se så mange dejlige børn og forældre til vores juleforestilling. Husk at du kan købe videoen fra forestillingerne HER. Billederne fra forestillingen vil vi lægge op på vores Facebook-side snarest muligt. Vi ønsker alle en rigtig dejlig juleferie og glæder os til at se jer alle igen fra den 7. januar.

 

Allerede nu kan vi løfte sløret for at 2018 bliver et år med en masse spændende nye tiltag.

Nyt studie i DGI-byen

Et stort og hjerteligt velkommen til alle de nye elever, der starter i DGI-byen i det nye år. Vi har længe ønsket at åbne et balletstudie, der ligger centralt. Derfor er det med meget glæde og spænding at vi nu endelig kan tilbyde balletundervisning i DGI-byen. Vi glæder os til at tage imod jer i vores nye lokaler.

Læs mere om undervisning i DGI-byen HER

Ballates

Vi starter året med at gentage succesen fra efteråret: Ballates. Balletkompagniet tilbød i efteråret som de første i Danmark denne enestående og spændende workshop!

Ballates er en fantastisk kombination af ballet- og pilatestræning. Professionelle balletdansere har i mange år brugt pilates som supplerende træning, da det giver ekstra kernestyrke, udholdenhed og lange smukke og smidige muskler.

Prøv workshoppen som supplement til din ballettræning – eller kom som nybegynder og oplev, hvordan kombinationen af de to træningsformer giver ekstra toning og smidighed.

Workshoppen vil foregå den 13. januar i vores studie i Fields under kyndig ledelse af Kristine Drewsen, tidligere kongelig balletdanser og nyuddannet pilates-instruktør.

Læs mere om workshoppen HER

 

En rigtig glædelig jul til alle!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *