I søndags, den 18. marts, optrådte nogle af Balletkompagniets øvede elever traditionen tro på Det Kongelige Teater, og det var ikke bare en flot optræden, men også en rigtig hyggelig dag i fine omgivelser.

Store Balletskoledag er en af Balletkompagniets stolte traditioner, hvor øvede og meget øvede elever fra syv år og opefter får mulighed for at optræde på Det Kongelige Teater. I år havde vi valgt et enkelt udtryk, og alle elever gik ind på den legendariske Gamle Scene iført lavendelfarvede dragter og skørter. Det var smukt og det var skønt at se danseglæden hos så mange elever på én gang. Eneste “problem” var, at tiden gik alt for stærkt!

Vi har lagt nogle billeder af vores optræden på vores Facebook-side, så du kan opleve lidt af magien, hvis du ikke selv sad i salen på Det Kongelige Teater. Vi har forsøgt at fange alle med kameralinsen, men vi kan alligevel desværre ikke garantere, at alle de optrædende er kommet med på billederne.

Du kan gå til vores Facebook-side her!

Til sidst vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak for en dejlig dag – Både til elever og de uundværlige hjælpeforældre.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *