Dans ballet i City2

Fra 3. april 2013 kan børn, unge og voksne få balletundervisning i City2, for der åbner Taastrups egen balletskole: Balletkompagniet i City2.

Helle Keis, som har haft balletskolen Skovserballetten i 6 år, er personen bag Balletkompagniet:

Vi glæder os rigtig meget til at åbne og synes det er en god idé og nytænkende af City2 at integrere en balletskole i centret, hvor så mange i forvejen har deres daglige gang. Vi bringer dans som udtryks- og motionsform ind i City2, som fast inventar og tilbyder seriøs ballettræning og sjove og udviklende oplevelser, da vi laver events i løbet af sæsonen på Torvet og på Scenen.”

Ballet har ry for at være en gammel og fornem kunstart, men i virkeligheden er det god og sjov motion som ALLE har godt af” siger Helle.

Ballettræning styrker koncentrationsevnen, det musikalske øre og ikke mindst giver træningen styrke, smidighed og god kondition. Og alle kan gå til ballet på Balletkompagniet, for deres hold kræver ingen forudsætninger.

Balletkompagniet samarbejder med Det Kongelige Teater

Balletkompagniet er allerede inviteret til at medvirke i Store Balletskoledag på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i 2014, hvor eleverne (fra 6-16 år) får mulighed for at danse på en rigtig stor balletscene. Balletkompagniet har et stort kostumelager og mange års erfaring, så mulighederne er mange.

Der er undervisning mandag og onsdag eftermiddag samt lørdag formiddag, så mens de små er til ballet kan forældre klare indkøbene, eller få trænet selv – balletstudiet ligger nemlig lige overfor Fitness dk på plan 4.

Balletskolen i Taastrup favner bredt

City2 ligger ved Høje Taastrup station, og derfor er balletskolen både tilgængelig hvis man har bil eller anvender det offentlige. Balletskolen favner derved både Taastrup, Høje Taastrup, Sengeløse, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Hvidovre, Roskilde, Ishøj, Hundige, og Greve.

GRAND OPENING

Balletkompagniet holder åbningsreception d. 30. marts kl. 11.00-14.00 med drop-in-ballet for alle og så kan du opleve Balletkompagniets påskeforestilling: ”En dramatisk Kyllingefortælling” på Scenen kl. 12.00 & 14.00. Se mere  om åbningen HER.

Tilmelding til balletholdene er allerede åbnet online her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *