Igen i år vil Balletkompagniet være repræsenteret ved Store Balletskoledag på Det Kongelige Teater.

Det er altid en helt særlig dag for de af vores elever, der får mulighed for at vise deres evner på Gamle Scene i Det Kongelige Teater. Igen i år er Balletkompagniet inviteret, og det er øvede 11-18-årige og meget øvede 7-18-årige elever, der får muligheden for at deltage.

Det Kongelige Teater har i år inviteret os til at optræde søndag den 31. marts 2019 kl. 16.45 og der vil blive holdt generalprøve i kostumer lørdag den 23. marts kl. 15.30-18.00 – Højst sandsynligt i City2-studiet. Mødetider for begge dage følger, når vi nærmer os. Det er vigtigt, at I tilmelder jer hurtigst muligt, så vi kan tage højde for afbud i planlægningen af stykket, som vi skal vise på dagen. 

Følgende hold er inviteret til at medvirke:  

F26
S26
V26
C26
F34
S34
V34
C34
F36
S36
Juniorkompagniet

Vi håber, at alle inviterede kan deltage, da det altid er en sjov og skøn dag for både elever og undervisere. Husk at man skal kunne medvirke til generalprøven for at kunne deltage i forestillingen.  

I kan tilmelde jer HER.

Billetsalget til Store Balletskoledag åbnes den 21. januar 2019 kl. 9.30 og kan herefter købes HER.

Linket fører dig til en lukket side på Det Kongelige Teaters hjemmeside. Det er lukket for at sikre, at alle forældre til optrædende elever får mulighed for at købe billetter. Der er et begrænset antal billetter til rådighed pr. deltager. Derfor må du maks. købe 2 billetter til den dag du/dit barn skal optræde. Fra og med d. 15. februar bliver resterende billetter udbudt til salg.

NB! Pga. krav fra brandmyndighederne skal også børn under 3 år have gyldig billet for at overvære forestillingen. De medvirkende elever overværer forestillingen efter pausen. Derfor skal de maks. 2 billetter inkludere eleven. En anden mulighed er, at den ene af forældrene/ledsagerne overlader sin plads til eleven efter pausen.

Billetpriserne er 100,- 120,- 140,- ekskl. ekspeditionsgebyr og evt. kortgebyr

Oplever du problemer med bestillingen, kan du ringe til Det Kongelige Teaters kundeservice. Tlf. 3369 6969 mandag – fredag: kl. 9.30 – 16. Balletkompagniet har intet med billetsalget at gøre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *