Invitation til Skovserballettens Forårsforestilling

På Bellevue Teatret d. 20. april kl. 15.00

Skovserballetten holder traditionen tro forårsforestilling i april måned og denne gang for første gang nogensinde på det store og flotte Bellevue Teater! Det er vi meget spændte på.

Til forestillingen vil I opleve alle Skovserballettens elever, som hold for hold viser træningstrin frem, som de har arbejdet på gennem året. I vil opleve soloer fremført af de dansere som har jubilæum i år og forestillingen afsluttes med opførelsen af “En Dramatisk Kyllingefortælling” som eleverne fra 6 år opførte på Det Kongelige Teater tidligere i år til Store Balletskoledag.

Forestillingen var ca. 60 min.
Dørene åbnes for publikum kl. 14.45.

BILLETTER

Billetterne er unummererede og købes i døren på dagen til 90 kr. for voksne og 50 kr. for børn under 12 år. Det er vigtigt at huske kontanter og allerhelst lige penge, så går det hurtigere. Billetsalget åbner kl. 14.00.

FOTO

Foto er tilladt. Skovserballetten optager forestillingen på video som efterfølgende kan købes som download for 50 kr. via hjemmesiden skovserballetten.dk.

Vi glæder os til at se jer og sige tak for en fantastisk balletsæson!
KH SKOVSERBALLETTEN

 

ps. Er du medvirkende? Så find invitationen med al info til de medvirkende HER

pps. Efter forestillingen holder vi sommerferie, og vender tilbage igen fra d. 26. august 2013 – tilmelding er allerede muligt!