Skovserballetten udvider!

Derfor er vi stolte og glade for at kunne præsentere Dana Elisabeth Wilderspin, som en del af balletskolen pr. august 2013.

Dana kommer til at undervise mandage (øvede børn og unge) og onsdage på Skovserballetten, hvor onsdagen er et lukket hold for fodbolddrenge som ønsker undervisning i ballet.

Danas baggrund er primært fra Det Kongelige Teaters Balletskole, hvor hun har danset i 9 år og været en del af utallige forestillinger bl.a. Napoli, Nøddeknækkeren, Svanesøen og Et Folkesagn. Hendes største roller ved teatret var som ”Ballerina” i ”Tinsoldaten” og ”Mekanisk Nattergal” i ”Nattergalen”. Dana har de seneste 5 år undervist og tidligere været ansat på Københavns Balletakademi, Soffie Dance Studio og ved Jens Werner Dans.

Udover hendes store passion for at undervise i ballet, koreograferer hun også og har været sangleder for børn i alderen 4-11 år og kordirigent for to ungdomskor.

Vi glæder os rigtig rigtig meget til at byde Dana velkommen som en fast del af Skovserballetten og glæder os til at hun vil lære fra sig af al den koreografi hun kan samt trin fra Bournonville-Skolen.

Her er et billede af Dana (til venstre) fra “Napoli” på Det Kongelige Teater:

dana napoli