VELKOMMEN TIL BALLETKOMPAGNIET

Endelig er det snart tid til at vi slår dørene op for balletsæson 2015/16 på Balletkompagniet, det sker fra 24. august 2015.

Vi er fuldt opladte og klar til at give jer en masse sjove og udfordrende balletklasser, og vi glæder os til at se både velkendte og nye ansigter i den nye balletsæson.

Har du gennemført en tilmelding via vores hjemmeside og fået en kvittering på mail, så er du tilmeldt balletsæsonen som løber indtil 19. juni 2015 (dog kun til 13. maj for Ørestad).

Husk at på Balletkompagniet er den første ballettime altid en gratis prøvetime. Hvis du efter første time ikke ønsker at beholde pladsen, kan vi annullere tilmeldingen. Kontakt i det tilfælde: bogholderi@balletkompagniet.dk.

Balletskolen kommunikerer udelukkende på mail, hvor vi sender al info ud omkring undervisning, forestillinger, billetter til forestillinger mv. Vi sætter kæmpe stor pris på, at I læser mails fra os helt igennem. Sørg også for at informere os, hvis du skifter e-mailadresse.

Vi sender velkomstbreve ud på mail – men du kan også finde det herunder:

Velkomstbrev_City2_2015-16

Velkomstbrev_Skovshoved_2015-16

Velkomstbrev_Vanlose_2015_16

Velkomstbrev_Orestad_2015-16

BALLETSTUDIERNE

Balletkompagniet har fire dejlige balletstudier som ligger i Skovshoved, City2, Vanløse og Ørestad.

Skovshoved

Skovshoved-balletstudie-balletskoleKrøyersvej 5A, 2930 Klampenborg. Undervisningen foregår i Skovshoveds Idrætsforening på 1. sal i dansestudiet.

Balletstudie 130 kvm., Drosselmeyer Dansevinyl, fastmonterede barrer samt løse barrer, stor spejlvæg.

 

City2

City2-balletstudie-balletskoleHveen Boulevard, 2630 Taastrup. Undervisningen foregår på plan 4 i Balletkompagniets eget dansestudie, som ligger overfor fitness dk. Gul indgang er den nærmeste.

Balletstudie 135 kvm. Drosselmeyer Dansevinyl, fastmonterede barrer samt løse barrer, stor spejlvæg.

 

Vanløse

Vanløse-balletstudie-balletskoleBogholder Allé 40 kld., 2720 Vanløse. Gå ned af trappen og du kommer ind til omklædningen og cafeområdet som har direkte adgang til balletstudiet.

Balletstudie 100 kvm., trægulv med affjedring, løse barrer, stor spejlvæg.

 

Ørestad

ØØrestad-balletstudie-balletskolerestads Boulevard 75, 2300 København S. Undervisningen foregår i gymnastiksalen på Ørestads Gymnasium, som er lige ind af hovedindgangen og ned af trappen. Om torsdagen foregår undervisningen i multisalen, 1. sal. – kig efter tavlen når I ankommer, da vi nogle gange er i gymnastiksalen om torsdagen.

Balletstudie 250 kvm., trægulv med affjedring, løse barrer, turnéspejle som rulles frem.

 

KALENDER FOR SÆSON 2015/16

 • Opstart fra 24. august 2015
 • Efterårsferie: 12.-18. oktober 2015
 • Juleferie: 14. december 2015 – 3. januar 2016
 • Vinterferie: 15.-21. februar 2016 for Skovshoved, Vanløse og Ørestad
 • Vinterferie: 22.-28. februar 2016 for City2
 • Påskeferie: 21.-28. marts 2016
 • St. Bededagsferie: 22.-24. april 2016
 • Kristi Himmelfartsferie: 5. maj 2016
 • Pinseferie: 13.-16. maj 2016
 • Sommerferie: 13. maj for Ørestad, 19. juni for Skovshoved, City2 og Vanløse

FORESTILLINGSDATOER

 • Juleballet: 13.-15. december 2015 (elever fra 4 år medvirker)
 • Diplomoverrækkelse Ørestad: 11.-12. maj 2016 (ALLE elever fra Ørestad medvirker)
 • Diplomoverrækkelse Skovshoved, City2 og Vanløse: 11.-12. juni 2016 (ALLE elever fra Skovshoved, City2 og Vanløse medvirker)
 • Udover disse dage kommer Store Balletskoledag på Det Kongelige Teater i foråret 2016 for øvede elever fra 7-18 år, samt Tivoli Balletskoledag for de mest øvede elever (ved kender ikke datoen endnu).

PÅKLÆDNING & HÅRSÆTNING

Når man danser ballet på Balletkompagniet anbefaler vi, at man køber et par balletsko. De kan købes i vores webshop for 179 kr. til børn og 249 kr. til unge/voksne. Bare kom i strømper den første gang. Derudover anbefaler vi, at pigerne har trikot (rosa strømpebukser) på, og en dragt efter eget valg. Trikots sælger vi for 65 kr. for børn og 95 kr. for unge.

Man kan finde alt i ballettøj og balletsko til sæsonstart via vores web-ballet-butik.

I butikken kan man ligeledes købe dragt, skørt og heldragt til drengene. Drenge skal alternativt have gamacher og en t-shirt på.

Bestiller du via vores balletbutik lægges tøjet klar til dig i dit foretrukne balletstudie til sæsonstart.

Hvis man har langt hår skal det sættes op i en knold hver uge. Det er bedre end hestehale, da hestehaler kan slå én i ansigtet, når man drejer rundt, og det er ikke så sjovt.

Vi frabeder os smykker og tyggegummi inde i balletstudiet.

TRADITIONER OG FORESTILLINGER

Vi sætter stor pris på, at du kommer hver uge og til tiden. Det gør det sjovere for alle, og vi kan hurtigere komme i gang med balletklassen.

Når en ballettime starter, kommer vi ud og henter børnene ind til deres balletklasse og forældre bedes blive uden for salen. Hvis enkelte elever er meget utrygge ved at være uden forældre, kan forældrene undtagelsesvis få lov at komme med ind de første par gange.

For eleverne i alderen 3-6 år afholder vi se-på-dage, hvor forældre og søskende er velkomne til at sidde inde i træningssalen, til hver den sidste træning i måneden de sidste 10 minutter af balletklassen, og se på. Der må gerne tages billeder/video, så længe det foregår diskret.

Balletskolen afholder en juleballet i december, hvor alle elever fra 4 år medvirker. Juleballetten ligger 13.-15. december 2015 på Portalen i Greve, og I får snarest besked om, hvilken dag I skal medvirke.

Balletkompagniets øvede elever 7-18 år optræder til marts til Store Balletskoledag på Det Kongelige Teaters Gamle Scene, og de mest øvede elever optræder yderligere på Tivoli Balletskoledag. Tilmelding sker online via invitation som I modtager på mail.

Løbende kan der komme tilbud om at medvirke i mindre visninger, og det kan man tilmelde sig, som det passer. De yderligere tilbud er primært til de ældste elever.

Sæsonen afsluttes i juni med vores diplomoverrækkelse på Portalen i Greve, hvor eleverne viser frem, hvad de har lært i årets løb og hver elev modtager et diplom. (Ørestad afslutter dog i maj da gymnasiet skal bruge lokalet til eksamener).

STOPPE PÅ BALLETSKOLEN

Hvis du ønsker at stoppe på balletskolen, skal vi modtage en skriftlig udmelding på mail. Man kan udmeldes pr. d. 1. i måneden, så længe vi får besked senest d. 20. i måneden inden. Man kan ikke udmelde sig i november, pga. indøvning til juleforestilling samt i maj pga. diplomoverrækkelsen.

 

Vi glæder os til at lære jer en masse i balletsæson 2015/16.

 

Mange hilsner

Balletkompagniet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *