Program for hvert studie samt booking

Som eksisterende elev på Balletkompagniet er det gratis at deltage på balletklasserne i juli. HUSK at booke alle dine ballettimer via Jeannette på mailen ballet@balletkompagniet.dk – skriv studie, datoer og tidspunkter.
Bemærk at programmet er en lang pdf – scroll ned for at finde dit foretrukne studie. På den måde kan vi holde øje med antallet, vi er samlet til hver klasse, så venligst kun book de klasser, du er sikker på at kunne deltage i.

For nye elever

Er du ny elev, som gerne vil prøve ballet, er prisen 75 kr. pr. klasse og du tilmelder dig via ballet@balletkompagniet.dk ved at skrive en mail med studie, datoer og tidspunkter. Du vil efterfølgende få en opkrævning.

 

Herunder finder du en kort præsentation af vores tiltag i forhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer (opdateres løbende).

Retningslinjer til elever

 • Vi forventer at du ikke møder op, hvis du har sygdomstegn.
 • Ankom omklædt tidligst 5 min. før din klasse og forlad studiet umiddelbart efter din klasse er slut. Gå på toilettet hjemmefra hvis muligt. Hav en taske med, hvor du kan have alle dine ejendele (evt. jakke og udendørssko), da intet må efterlades i omklædningen og du forlader studiet via en anden udgang.
 • Rør ved så lidt som muligt ved ankomst, i løbet af undervisningen og efter undervisningen.
 • Sprit hænderne af eller vask dem inden og efter din balletklasse og husk ikke at røre dig selv i ansigtet i mellemtiden.
 • Forældre skal helst blive uden for bygningen (de yngste elever kan dog følges til omklædningen). Husk at holde afstand i køen ved aflevering. Eleverne afhentes ved de nyetablerede udgange (vi sender en mail med detaljerne).
 • Drikkedunke og andet må ikke tages med ind i salen.
 • De yngste børn skal have et telefonnummer på sig (på et hårbånd, skrevet på hånden el. lign.), så vi kan få fat i en voksen, skulle det blive nødvendigt.

Vi har foretaget følgende tiltag i studierne

 • Vi har etableret særskilt ind- og udgange til vores balletstudier (ensretning), så elever, der ankommer til klasse ikke skal krydse med elever, der forlader en klasse.
 • Vi har lavet ekstra lang pause mellem hver klasse.
 • Der er krydser på gulvet og markeringer på barrerne, så vi sikrer afstand mellem eleverne, og hver elev får en fast plads. Når der danses diagonalt, sørger vi for afstand i køen.
 • Øvelser, som indebærer kontakt (holde i hånd fx.), er fjernet fra undervisningen. Fysisk kontakt mellem lærer og elev vil være minimal.
 • Rekvisitter (måtter, elastikbånd mv.) vil ikke blive benyttet.
 • Mellem hver balletklasse vil barrer, håndtag og andre berøringsflader blive sprittet af, og vi vil lufte ud i det omfang, det er muligt.
 • Toiletterne i City2 og Fields har været brugt som nød-toiletter, og de er nu lukkede, da vi ikke kan leve op til sundhedsstyrelses Covid-19-retningslinjer for rengøring af disse.
 • Vi opsætter informationsmateriale om, at personer, der har symptomer på Covid-19, bør isolere sig i hjemmet, og om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.
[gview file=”https://balletkompagniet.dk/wp-content/uploads/2020/06/Program-for-erstatningstimer-juli-2020-revideret.pdf”]

Vi glæder os til at se jer!

25 tanker om “Program for ballettimer i juli 2020

 1. Vivia Lassen siger:

  Hej Jeanette
  Ønsker at tilmelde mig i Juli på følgende dage i Hørsholm.
  Søndag d. 12. Juli kl.14.30 hos Natasja
  Lørdag d.18. Juli kl.14.30 hos Ellen
  Søndag d.26. Juli kl. 14.30 hos Amalie K
  Tusind tak for Balletklasserne under disse omstændigheder.
  Mange hilsner fra Vivia Lassen

 2. Maria friis bech samuelsen siger:

  Hej
  Kommer Laura ikke til at undervise erstatnings ballet i Fields ?
  Mvh Maria

 3. Alison O’DONOGHUE siger:

  Hi, I would like to add Alexandra O’donoghue to all the July classes in V47.
  Tak

 4. Sara Egelund siger:

  Hej,
  Er det muligt at tilmelde 2 børn (3 og 6år) på lørdagsholdet 3-7 årige ved Pejsegården alle lørdage i juli?
  Mvh Sara

 5. Tanja siger:

  Hvis jeg godt kunne tænke mig at min datter kunne prøve det af hvornår er så den bedste alder? Hun er 2 og 2 måneder nu.

  • Helle Keis siger:

   Hej Tanja

   Vi har tumlingehold for børn fra 2 år sammen med en voksen, så I er hjertens velkomne. Vi sender dig info på en direkte mail 🙂

   VH Helle

 6. Abir Beck-Nielsen siger:

  Hej
  Jeg vil gerne tilmelde Mona-lisa ved DGI Byen til alle lørdag i juli.
  lørdag 4/7 12:15-13:15 Amalie P.
  lørdag 11/7 13:15-14:15 Amalie P.
  lørdag 18/7 13:15-14:15 Amalie P.
  lørdag 25/7 13:15-14:15 Camila

  MVH.Abir

  • Helle Keis siger:

   Hun skal være hjertens velkommen – vi kontakter dig direkte på din mail 🙂
   VH Helle

 7. Maj Blicher siger:

  Hej,
  Jeg kunne godt tænke mig at melde min 3årige datter til tumlinge ballet i Fields d. 5, 12 og 19 juli såfremt det er muligt 🙂

 8. Mery Olsen siger:

  Hej Jeg vil gerne melde Chloe til tumling ballet d. 4, 12, 18, 19, og 25 Juli hvis muligt.

  Vh Mery Olsen

 9. Olivia siger:

  Hej, jeg har en datter på 3 år, som gerne vil til en prøvetime. Jeg kan ikke helt gennemskue, hvilke hold der kører nu og evt. henover sommeren, for den aldersgruppe? Kan I hjælpe? Tak. Mvh Olivia

 10. Wardah siger:

  Hello,
  my daughter would like to trial the July classes in DGI Byen. She is 2.5yrs -how to we sign up and what clothing will she require? Am I allowed to join? Also I dont speak danish but my daughter understands, will that fine?
  Thank you
  Wardah

  • Patricia Hartmann siger:

   Dear Wardah.

   Your daughter is welcome to get a free trial. I have sent you an email about the enrollment for that. We recommend tight, comfortable clothes and socks if you haven’t got ballet shoes. Our “tumlingehold” are classes made for toddlers accompanied by a parent.

   Kind regards,
   Patricia / Balletkompagniet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *