Et nyt år er godt i gang, og vi har åbnet vores studie i DGI-byen.

Efter en perfekt afslutning på 2017 med en fin juleforestilling har vi startet 2018 med masser af gå-på-mod og et nyt spændende tiltag: Balletundervisning i DGI-byen. 

Allerede i december lukkede vi dørene op til vores nye studie med et åbent hus-arrangement, der gik rigtig godt og med mange besøgende, som gerne ville se faciliteterne og “smage” på balletten. Elever fra Juniorkompagniet, vores talenthold for 11-18-årige, viste sammen med underviser Johanne, hvordan en ballettime hos Balletkompagniet kan foregå, og nogle af vores piger optrådte med en koreografi fra juleforestillingen, der skulle forestå den følgende weekend. Derudover havde vi en workshop, hvor alle mindre børn kunne prøve et kostume eller et tutu efterfulgt af balletøvelser, hop og dans – igen under kyndig vejledning af Johanne. En del var mødt op i egne balletdragter og skørter, og det var tydeligt at se stoltheden og at de syntes, det var sjovt, da de dansede rundt i salen. Vi sluttede af med at dele balloner ud og vise salen frem, hvor balletundervisningen foregår. Alt i alt var det et par rigtig gode timer, og vi er glade for det store fremmøde af mennesker, der var til arrangementet.

Her i januar startede vores nybegynder-hold i DGI-byen så op, og det har været en sand fornøjelse. Vi modtager løbende flere tilmeldinger, og der er stadig pladser på hold for både store og små. Er du selv blevet nysgerrig på balletten – eller har et barn, som er – så er du altid velkommen til at booke en prøvetime hos os. Det kan du gøre på ballet@balletkompagniet.dk. Har du spørgsmål til holdene, eller er du i tvivl om andre ting i forhold til at starte, så kontakt os endelig.

Du kan desuden læse mere om studiet i DGI-byen og få et overblik over holdene HER!

 

 

4 tanker om “Nyt år, nyt studie

 1. Alessandro Vulpe siger:

  My Daughter Belen is 5 years and I would like her to start immediately in Your class.

  Kindly reply me promptly and let me know when she can start.

  Thank You.

  • ballet@balletkompagniet.dk siger:

   Hi Alessandro,

   I have sent a private mail to you. Your daughter Belen is welcome for a trial lesson today.

   Kind regards
   Jeannette
   Administration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *