Denne sæson lakker mod enden, og det giver os fokus på den næste – Så imens vores undervisere og elever øver danse til diplomoverrækkelsen i juni, er vores administration i fuld gang med at forberede til næste sæson, så vi kan yde den bedste balletundervisning til vores elever.

I den nye sæson er vores hovedfokus stadig at vi kan yde og tilbyde en god balletundervisning til gamle og nye elever. De ændringer vi har i den kommende sæson, er ikke noget, der vil have den store betydning i praksis, men vi vil alligevel gerne dele det med jer.

Først og fremmest er vi glade for og stolte af, at tre af vores hjælpepiger har takket ja til at undervise. Allerede nu er de i gang med at lære elever og undervisningsrutinerne at kende, så måske nogle af jer allerede har hilst på Camilla, Patricia og Laura Sofie, der skal undervise i henholdsvis DGI-byen, City2 og Field’s. Alle tre har været hos Balletkompagniet i mange år, og vi glæder os over, at de fortsat gerne vil være hos os – nu ved at lære fra sig.

Vi fortsætter med vores søde og dygtige undervisere:

Juliette Schaufuss – Skovshoved
Johanne Høy – Skovshoved og Vanløse
Michael Hammerbo – Skovshoved
Amalie Peronard – DGI-byen, Fields, City2 og Vanløse
Kirstine Brandt – Vanløse og Field’s
Kristine Drewsen – City2 og DGI-byen
Henriette Lange – DGI-byen
Josephine Berggreen – Vanløse
Julie Valentin – Field’s
Helle Keis – Skovshoved

Derudover vender vores tidligere faste underviser Ida Lodsgaard tilbage, som kommer til at undervise i Skovshoved.

De få ændringer, der ellers vil være i kommende sæson er som følger:

– Vi udvider med en dag mere – og dermed flere hold – i DGI-byen, så udover lørdag og søndag, vil der nu også være undervisning her om tirsdagen.
– Priserne stiger med 20 kr. pr. måned. Dette skyldes højere lokaleomkostninger.
– Helt lavpraktisk hedder Ø-hold nu F for Field’s (istedet for Ørestad).

7-10-årige TALENTHOLD er forlænget til at træne 75 min. i stedet for 60 min.

Vi fortsætter med Juleballet, Store Balletskoledag og Diplomoverrækkelse, hvor vores elever får lov til at optræde på en scene og mærke suset, og så fortsætter vi selvfølgelig med vores populære SE PÅ-dage på hold for de 3-6-årige de sidste 10 minutter af en undervisningstime den sidste dag i måneden.

Vores talenthold Juniorkompagniet fortsætter. Der er audition hertil den 22. juni kl. 16.00 i studiet i Field’s. Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding via Klubmodul. I den nye sæson træner Juniorkompagniet indtil videre hver uge i vores studie i City2 (det kan evt. flyttes i løbet af sæsonen).

Balletkompagniets kalender for 2018/19 er allerede tilgængelig på hjemmesiden, og som det altid har været, bestræber vi os på at holde så få dage lukket på et år som muligt. Dvs. at der rundt regnet er 11 måneders undervisning.

Vi nyder det sidste af denne sæson – og glæder os allerede til den næste!

16 tanker om “Nyheder for sæson 2018/19

 1. Nazera siger:

  Hej min datter på 12 ville meget gerne starte til ballet i City 2 men det er bedst hvis hun får en gratis prøve er det muligt

  • Patricia Hartmann siger:

   Hej Nazera,

   Vi har desværre lukket for prøvetimer resten af denne sæson, da vores hold øver danse til diplomoverrækkelse senere i denne måned, men din datter er meget velkommen i august, når vi starter op igen. Jeg sender dig lige en mail privat.

   Mvh, Patricia/ Balletkompagniet

 2. Lone siger:

  Hej jeg vil gerne tilmelde min datter til start efter sommerferien. Hun er 6 år nu men fylder 7 til august. Hvilket hold skal jeg tilmelde hende? Jeg kan ikke få lov at vælge det hold der hedder 7-10 år i city2 torsdag. Skal jeg så vælge 5-6 år og så bliver hun rykket til 7 efter?
  Hilsen Lone

 3. Christina siger:

  Hej …. jeg har en datter på 4 som har et stort ønske om at gå ballet. Hvordan aftaler man en tid til prøve træning ?? Vh Christina

 4. Amalie Husmer siger:

  Hej
  Jeg kunne godt tænke mig at starte til ballet og er 13 år, men kunne godt tænke mig en prøve-time, er det mugligt du kan skrive en e-mail med alle datoerne der er prøvedag på?
  Vh Amalie

 5. monika siger:

  Hej – min datter fylder 6 til august. Vi kigger efter hold ( helst torsdag eller mandag) i DGI eller Fields.
  Skal vi kigge efter 5-6 grupper eller 7-10? Jeg synes nogle gange er det svært at beslutte .
  Mvh,
  Monika

  • Patricia Hartmann siger:

   Hej Monika,

   Når din datter fylder 6 år i august, bør hun helt sikkert gå på et hold for 5-6-årige, hvor hun naturligt vil følges ad med den aldersgruppe.

   MVH, Patricia / Balletkompagniet

 6. Zsuzsa siger:

  Hej. Min datter på 4 år vil gerne gå til ballet, men hun har aldrig prøvet det før. Er det muligt at tage en prøve træning eller skal jeg tilmelde hende til et hold? (Hun skal gå i Field’s og jeg kan se at der er stadig ledige pladser)
  Mvh,
  Zsuzsa

 7. Jeanette Heyden Vedenlov siger:

  Hej Patricia.
  Min datter og hendes veninde vil gerne have en prøvetime hos jer i Vandløse.De bliver begge to 9 år i efteråret,og har danset ballet i 2 år.
  Med venlig hilsen Jeanette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *