Så åbner vi for tilmeldingerne til ballet efter sommerferien!

Sæsonen 2013/2014 vil byde på en masse spændende oplevelser. Vi forlænger klasserne som før var 45 min. til 50 min. og tåspidsholdene forlænger vi fra 60 min. til 70 min. Vi skal optræde i en stor juleballet – alle elever sammen d. 13. december. Og så er vi inviteret ind og optræde på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i marts 2014. Vi glæder os allerede rigtig meget!

Som et nyt tiltag er der nu på skemaet “Ballet øvet” for børn i alderen 7-11 år og det er for at give de særligt ambitiøse elever en mulighed for at forfine deres teknik og udvikle sig endnu hurtigere. Denne gruppe af børn vil også få muligheden for at optræde ekstra meget til jul, hvor de opsætter en miniudgave af årets juleforestilling som bliver vist d. 7., 14. og 21. december på Torvet i City2. Det øvede børnehold træner i 75 min.

Vi holder fast i voksen-balletten 60 min. to gange om ugen og lægger niveauet efter dem, der møder op, men som udgangspunkt er lørdagsholdet begyndere og mandagsholdet for fortsættere, som har lidt erfaring.

Børneholdene lørdag fungerer super godt og bliver i hele sæsonen undervist af Tiffany, som også underviser i juni måned. Det er muligt for lørdagseleverne, at supplere med et hold i hverdagene, hvis én gang om ugen ikke er nok. Vi giver 10% i hustandsrabat.

Helles børne- og unge-holdene om mandagen og onsdagen fungerer super godt som de er, så dem holder vi fast i og forlænger undervisningstiden fra 45 min. til 50 min. og for tåspidsholdene forlænger vi klasserne fra 60 min. til 70 min. Så kan vi forhåbentlig nå endnu mere.

Vi er altid lydhør overfor hvis I har lyst til at vi udbyder flere ballettimer – bare kontakt Helle og tag en snak om det, så finder vi en løsning.

Vi glæder os meget til at modtage alle jeres tilmeldinger og få holdene fyldt op endnu engang. Tilmeld dig her

 

2 tanker om “NY BALLETSÆSON 2013/2014

  1. Pauline siger:

    Hej Helle

    Jeg har tilmeldt min datter E1 holdet for begyndere 7-10 år. Vil du være sød at bekræfte hvilken ugedag det er og også hvilken dato de skal starte. Ud fr det materiale vi har ser det ud til at det er mandage, men at den første dag er en søndag?? Er det korrekt eller er det altid søndag eller mandag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *