Nu er det blevet endnu lettere at få fingrene i det helt rigtige ballettøj.

Gennem vores hjemmeside kan du købe alt det basale ballettøj fra top til tå: dragt, skørt, trikot og balletsko. Du bestiller den størrelse du mener er rigtig og vælger et af vores balletstudier som afhentningssted. Ugen efter, når du kommer til træning lægger vi varerne klar til dig med dit navn på. Hvis størrelsen er forkert, har vi lidt ekstra liggende, og ellers lægger vi det klar i den anden størrelse ugen efter.

 

Vores kollektion

Overdel

Vi sælger en dragt i 88 % bomuld og 12% lycra med kort ærme til 249 kr. til børn/unge/voksen i farverne hvid, lyserød og sort. Fra str. 12 år dog kun i sort. Dragten er behagelig og kan vaskes på 30 grader.

Underdel

Vi sælger et slå-om skørt til 199 kr. som fås i hvid, sort og lyserød. Skørtet kan vaskes ved 30 grader.

Ben

Trikoter er de strømpebukser, som rigtigt passer sig til ballettræningen, da vi kan se benenes muskulatur gennem dem. Derudover skal alle Balletkompagniets elever til forestillinger selv have trikot og sko med, så de er gode at have. De koster 80 kr. for børn, 110 kr. for unge/voksne.

Fødder

Balletsko er det vigtigste udstyr at have, da sålen er så blød, at man kan strække foden samtidigt med, at man står godt fast og kan dreje på ruskindssålen. Vores balletsko er fra Bloch, og er i rosa eller sort læder. Skoene har fuldsål i ruskind for de yngste elever til 225 kr., hvor de ældste elever får sko som har “splitsål”, hvor der er et stykke kanvas mellem de to ruskindssåler. De koster 349 kr.

På toppen

Vi nyder, når vores elever kommer med opsat hår i knold. Det er praktisk fordi man ikke får hår i ansigtet, det sidder, hvor det skal og man skal ikke bruge energi på at ordne det midt i timen. En hestehale kan slå i ansigtet, når man drejer rundt, så prøv at samle det i en knold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *