Balletkompagniets juleballet 2019: Nøddeknækkeren

Kom med og oplev Balletkompagniets juleballet, hvor vi følger pigen Clara, som får et helt særligt besøg af en magisk Julefe, som bringer gaver fra Nisseland til menneskeverdenen. Julefeen kommer ved et uheld til at vække Clara af sin søvn og mødet med feen, som forærer Clara en nøddeknækkerdukke, giver næring til Claras fantasi.

Clara drømmer sin ind i en fantastisk drømmeverden, hvor hun trods en voldsom snestorm får kæmpet sig frem til Sukkerfeens konfektpalads, hvor hun med Julefeens hjælp redder Sukkerfeen fra nogle frække mus. Som tak inviterer Sukkerfeen Clara med til en festforestilling af dansende bolchestænger, pinocchiokugler, marcipanpiger og en masse andre fortryllende lækkerier – og selv Nøddeknækkerdukken bliver magisk og viser sig at være en rigtig prinsesse.

Kom og oplev Balletkompagniets juleballet, som i år er vores egen version af Nøddeknækkeren, der er for hele familien. I forestillingen medvirker alle Balletkompagniets elever i alderen 4-17 år.

Forestillingen kan opleves på Portalen i Greve d. 8., 14. og 15. december 2019.

Nummererede billetter købes via www.balletkompagniet.dk fra 1. november kl. 10.00. Der er ingen begrænsning for hvor mange billetter, der må købes pr. medvirkende.

Til medvirkende

Se på listen nedenfor hvilken dag og hvad tid dit hold skal optræde. Husk at det er gratis at medvirke, og at medvirkende har særlige mødetider. Kostumer lånes af Balletkompagniet, dog skal alle selv medbringe balletsko og pigerne også rosa trikot. Håret skal for pigerne være opsat i en knold uden synlige elastikker og spænder.

Vi glæder os!

Mange hilsner fra os i Balletkompagniet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *