Kære elever på Balletkompagniet (4-18 år)

Traditionen tro afholder vi en stor juleballet i december måned.
Balletten vi skal fremføre i år er skrevet særligt til vores balletskole og hedder “Den Magiske Grydeske”.

Sæt kryds i kalenderen

I får meget mere information om forestillingen og jeres roller snart, men sæt allerede nu et STORT kryds i kalenderen den dag I skal optræde på Portalen i Greve (Portalen 1, 2870 Greve), find dit holdnummer herunder:

Roller-jul-2015

 

Tidspunktet er fastsat pga. skolereformen, og vi håber rigtig meget at selv de yngste (4årige) kan holde sig vågne og friske så længe. Vi håber det går 🙂

Teatret
Portalen er et stort teater, hvor der er plads til 750 publikummer. Der er en stor scene, som I skal optræde på i en masse flot lys til dejlig musik. Vi har før haft forestillinger her og selvom der er lidt transport derud, er det det hele værd, for det er en stor oplevelse, at få lov at optræde på så stor og flot en scene. Tidligere har vi været på Bellevue Teatret, men da deres scene er fyldt med kulisser til deres egen forestilling prøver vi i år noget nyt.

Mødetider for medvirkende

Forvent at medvirkende under 7 år skal møde ca. 1 time inden forestillingsstart og elever over 7 år ca. 2 timer inden forestillingsstarten.

Kostumer

Alle kostumer lånes af Balletkompagniet, dog skal pigerne selv have balletsko og trikot (rosa strømpebukser) med og drengene bare balletsko.

Mødetider

Der kommer en mødeplan ud, når vi nærmer os, dog skal elever i alderen 3-6 år forvente at møde ca. 1 time inden forestillingsstart og elever ældre end det ca. 2 timer inden start.

Billetter til forældre/familie/venner mv.
Billetterne til publikum bliver nummererede, og sættes til salg når vi nærmer os. Voksne 100 kr., børn under 11 år 50 kr.

De medvirkende skal ikke have billet, og det er gratis at deltage.

Video
Man vil kunne købe en video af forestillingen (download) gennem hjemmesiden samt på forestillingsdagen i billetlugen. Man må gerne tage billeder uden blitz eller selv filme, hvis man hellere vil det.

Deltagelse
Hvis I IKKE har mulighed for at deltage i juleballetten skal I sige det direkte til underviseren, som noterer det. Hvis vi ikke hører noget fra jer, forventer vi at I deltager i forestillingen.

 

Vi glæder os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *