Vi er godt i gang med træningen efter juleferien og er glade for at se så mange velkendte og nye ansigter her på Balletkompagniet i januar 2016.

Nyt balletstudie 

Vi har fået vores eget studie i Fields, og rykket al Ørestads-undervisningen til studiet, som også har gjort en masse nye elever interesserede i at danse ballet, hvilket vi er meget begejstrede for.

Nye hold 

I Fields har i som noget helt nyt oprettet hold for gravide, samt babyballet (hvor forældren har baby i bæresele/slynge) og tumlingballet for de 1-3årige, hvor undervisningen er for både børn og voksne. Alle holdene undervises af tidligere kongelig balletdanserinde Julie Valentin. Læs mere om de nye hold HER.

Arrangementer i det kommende halvår

Store Balletskoledag 

Balletskolen deltager i Store Balletskoledag på Det Kongelige Teaters Gamle Scene søndag d. 20. marts, hvor alle let øvede/øvede og meget øvede elever fra 7-18 år deltager.

Tivoli Balletskoledag 

De øvede og meget øvede elever 7-18 år deltager yderligere i Tivoli Balletskoledag d. 18. juni. Deres koreografi vil blive vist til vores egne diplomoverrækkelser.

Diplomoverrækkelse

Alle elever deltager i vores diplomoverrækkelse. Ved diplomoverrækkelsen får hver elev et diplom og hvert hold viser en dans frem.

  • 11. juni deltager elever fra Vanløse og Ørestad i diplomoverrækkelses-forestilling i Portalen.
  • 12. juni deltager elever fra City2 i diplomoverrækkelses-forestilling i Portalen.
  • 19. juni deltager elever fra Skovshoved i diplomoverækkelses-forestilling på Bellevue Teatret.

Konkrete tidspunkter og mødetider kommer når vi nærmer os. Læs mere her.

Summercamp 

Balletskolen holder sommerferie fra 20. juni, men igen i år afholder vi summercamps i løbet af ferien for de 7-18årige – også mere om det, når vi nærmer os.

Ballettøj og sko

På vores hjemmeside www.balletkompagniet.dk/ballet-butik har vi en webshop som forhandler en fin lille kollektion af ballettøj, varmetøj med logo (Bødtcher design, udviklet af kongelige balletdansere), trikot (strømpebukser) og balletsko. Bestiller man varer fra webshoppen lægger vores butiksdame varerne klar i det balletstudie man er tilknyttet og når det som regel til ugen efter varerne er bestilt. Varerne kan sagtens byttes hvis de ikke passer – aflever varerne til underviseren og kontakt butik@balletkompagniet.dk. Mange af jer bruger allerede shoppen, og har I varer som I savner er vi til at tale med.

Til diplomoverrækkelsen skal alle piger have egne trikot og balletsko på. Drenge skal blot have egne balletsko med.

Kalender

Husk at foråret byder på en masse helligdage, hvor der ikke er ballet. Se hele vores kalender HER.
Vi ser frem til et spændende halvår i 2016.

Mange kærlige hilsner

Helle

Balletskoleleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *