Symaskinen tramper derudaf, mens lange baner af lavendelfarvet tyl dækker store dele af kontoret. Vi er i fuld gang med forberedelserne til Store Balletskoledag på Det Kongelige Teater.

Traditionen tro skal vores større og øvede elever igen i år være med, når balletskoler fra hele landet samles og optræder på Det Kongelige Teater i København. Det kan måske lyde lidt misvisende, at det hedder Store Balletskoledag, for arrangementet strækker sig faktisk over hele tre søndage, og den 18. marts er Balletkompagniet altså repræsenteret. Dagen er helt særlig og det er en unik oplevelse for vores elever, der får mulighed for at vise deres evner på Gamle Scene i Det Kongelige Teater. Nogle sågar med en solo – noget som ikke engang korpsdansere prøver i deres tid som balletdansere.

Koreografierne er på plads, og der bliver øvet på livet løs i disse dage. Derudover arbejder vi på en større produktion af skørter, som eleverne skal bære til forestillingen på teatret, og de bliver rigtig fine, hvis vi selv skal sige det.

Har du ikke sikret dig en plads til forestillingen, kan du gøre det via Det Kongelige Teaters hjemmeside HER.

Vi glæder os!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *