Billetbestilling til

Balletkompagniets Diplomoverrækkelse 2019

Områder med * er nødvendigt

For at markere balletsæsonens afslutning laver vi en forestilling som hedder “Diplomoverrækkelse”.

Om Balletten

Hvert ballethold viser frem, hvad de har lært gennem året og alle elever får et diplom overrakt på scenen for at have gennemført balletsæsonen. Balletskolens forestillingsgruppe Juniorkompagniet viser et uddrag af værket “Kære Dagbog” som Balletkompagniet viste på Det Kongelige Teater til Store Balletskoledag i foråret. De elever som har gennemført deres 5. eller 10. balletsæson vil yderligere vise en lille solo hver.

Det er en hyggelig forestilling, hvor man får set alle niveauer og aldre, som vi underviser på balletskolen. Forestillingen varer ca. halvanden time og afvikles uden pause. Forestillingen foregår i Portalen. Adresse: Portalen 1, 2670 Greve (2 minutters gang fra Hundige St.).

Diplomoverrækkelse lørdag d. 15. & søndag d. 16. juni – sæt den rigtige dato af!

Alle elever medvirker og optræder i én af Diplomoverrækkelserne – undtagen tumlingeholdene.

For elever, der går på balletskolen, er det gratis at medvirke i forestillingen. Vi ønsker ikke tilmelding til forestillingen, da vi forventer at se alle – dog sætter vi pris på at få at vide, hvis man ikke kan deltage. Fortæl det direkte til din underviser.

Se hvornår dit hold skal optræde herunder:

Billetter 

Dem der har lyst til at opleve forestillingen, skal købe billetter, og alle er velkomne. Billetterne er nummererede og bestilles online inden forestillingen og betales kontant på forestillingsdagen på teatret i billetlugen. Vi modtager kontanter og MobilePay. Vær opmærksom på at du modtager en mail som kvittering for bestillingen og at bestillingen er bindende. Modtager du ingen mail, er bestillingen ikke gået igennem. Den 1. maj vil der være mange, som bestiller billetter, og der kan derfor gå et par timer før du modtager din kvittering. Husk også at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget kvitteringen.

Bestillingen af billetter er bindende, og så snart vi modtager den, pakker vi nummererede billetter til dig.

Priser

  • Voksne: 110 kr.
  • Børn under 11 år: 50 kr.
  • Børn, der sidder på skødet og er under 2 år: Gratis

 

Foto & Video

Man må gerne tage fotos og video under forestillingen, så længe det er uden blitz, som er forstyrrende for de optrædende.

Vi tager også fotos, som vi lægger ud på hjemmesiden efterfølgende, men vi kan ikke garantere, at vi får billeder af alle elever. Vi optager video af forestillingen fra ét kamera midt i publikumssalen, som vil være gratis tilgængelig for alle efter forestillingen.

Hjælpeforældre

Vi har brug for 2-3 hjælpeforældre pr. optrædende hold.

Hjælpeforældrene holder styr på deres gruppe af børn, og hjælper dem med at komme til og fra scenen. De sørger for, at børnene har det godt, har tisset af inden de skal på, og at kostumerne sidder pænt. Hvis du har lyst til at hjælpe til, kan du melde dig som hjælpeforældre til patricia@balletkompagniet.dk. Husk at skrive hvilken dag og hold, du ønsker at hjælpe, og skriv meget gerne flere dage på. Hjælpeforældre møder ind 10 min. inden deres hold, så de kan nå at få et skilt og en afkrydsningsliste, inden deres børn ankommer. Hjælpeforældre skal ikke have publikumsbillet, da de sidder sammen med de medvirkende.

Medvirkende

Medvirkende børn skal ikke have en publikumsbillet – de deltager gratis. De yngste medvirkende får mulighed for at se forestillingen, da de sidder på de forreste rækker op til scenen. De ældre elever er i garderober bag ved scenen.

Mødetider for medvirkende og hjælpeforældre kommer på en seperat mail.