Du kan allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen, for datoerne og placering af hold til dette års Diplomoverrækkelse er nu fastlagt. Diplomoverrækkelsen er en af Balletkompagniets faste traditioner, som altid ligger i slutningen af sæsonen op til sommerferien. Du kan læse mere nedenfor.

Hvem, hvor og hvornår

Diplomoverrækkelsen er for alle elever, dog undtaget tumlinge- og voksenhold. Hvert hold skal de på scenen og optræde med en dans i fine kostumer, som lånes af balletskolen. Når de har danset, får de overrakt et diplom på scenen.

Diplomoverrækkelsen foregår i Portalen, Portalen 1, 2670 Greve (lige ved Hundige St.).

Dette års diplomoverrækkelse strækker sig over otte forestillinger fordelt på tre dage; lørdag den 15., søndag den 16. og søndag den 21. juni 2019. Nedenfor kan du se, hvilke hold der skal optræde hvornår.

Billetter

Billetter kan reserveres på vores hjemmeside fra den 1. maj, og de kommer til at koste 110 kr. for voksne og 50 kr. for børn. Børn under 2 år, som kan sidde på skødet, er gratis.

Medvirkende

Det er gratis at medvirke og de medvirkende låner gratis kostumer af balletskolen. Da vi forventer, at alle deltager, skal man ikke melde sig til, men blot melde sig fra, hvis man ikke har mulighed for at deltage. Man skal have sine egne balletsko, og for pigerne også trikot (rosafarvede strømpebukser). Hvis man har langt hår, skal dette være opsat i en stram knold.

Vi glæder os allerede til en hyggelig sæsonafslutning! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *