En af Balletkompagniets faste traditioner er Diplomoverrækkelsen, som altid ligger i slutningen af sæsonen op til sommerferien. Allerede nu kan du sætte et stort kryds i kalenderen!

Hvem, hvor og hvornår

Diplomoverrækkelsen er for alle elever, dog undtaget dem, som går på tumlingehold. Hvert hold skal på scenen og optræde med en dans i fine kostumer, som lånes af balletskolen. Når de har danset, får de overrakt et diplom på scenen.

Dette års diplomoverrækkelse strækker sig over seks forestillinger fordelt på to dage; lørdag den 15. og søndag den 16. juni 2019. Der er sendt en mail til alle medvirkende om, hvilken forestilling de skal deltage i. Kontakt os, hvis du ikke har modtaget en mail, på patricia@balletkompagniet.dk.

Diplomoverrækkelsen foregår i Portalen, Portalen 1, 2670 Greve (lige ved Hundige St.).

Billetter

Billetter kan reserveres på vores hjemmeside fra den 1. maj, og de kommer til at koste 110 kr. for voksne og 50 kr. for børn. Børn under 2 år, som kan sidde på skødet, er gratis.

Medvirkende

Det er gratis at medvirke og de medvirkende låner gratis kostumer af balletskolen. Da vi forventer, at alle deltager, skal man ikke melde sig til, men melde sig fra, hvis man ikke har mulighed for at deltage. Man skal have sine egne balletsko, og for pigerne også trikot (strømpebukser). Hvis man har langt hår, skal dette være opsat i en stram knold.

Vi glæder os allerede til en hyggelig sæsonafslutning! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *