Balletkompagniets Diplomoverrækkelse 2016

En af Balletkompagniets faste traditioner er Diplomoverrækkelsen, som ligger i weekenderne op til vores sommerferie.

Til Diplomoverrækkelsen optræder hvert hold med en dans, som viser hvad de har lært gennem sæson 2015/16, helt ned fra de 3årige op til de voksne. Yderligere viser balletskolen den koreografi, som vises til Tivoli Balletskoledag: “En Rose Så Jeg Skyde”, som er 15 min. lang. De elever som har 5- og 10-års jubilæum viser en solo frem og alle elever får overrakt et diplom på at de har gennemført sæson 2015/16 på Balletkompagniet.

Hvem, hvor og hvornår

Der er sendt en mail til alle medvirkende omkring det helt konkrete mødetidetidspunkt. Kontakt os, hvis du ikke har modtaget en mail på johanne@balletkompagniet.dk.

Hver forestilling varer ca. 1 time og 15 min.
11. & 12. juni optræder vi i Portalen, Portalen 1, 2670 Greve (Lige ved Hundige St.)
19. juni optræder vi på Bellevue Teatret, Strandvejen 451, 2930 Klampenborg (Lige ved Klampenborg St.)

medvirkende diplom 2016

Billetter

Billetter reserveres gennem hjemmesiden og koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn. Børn under 2 år som kan sidde på skødet er gratis.

Køb billet HER.

Medvirkende

Det er gratis at medvirke og de medvirkende låner gratis kostumer af balletskolen. Da vi forventer at alle deltager skal man ikke melde sig til, men melde sig fra hvis man ikke har mulighed for at deltage. Man skal have sine egne balletsko og for pigerne også trikot (strømpebukser) og håret opsat i en stram knold, hvis ens hår er langt nok.

Mangler man trikot vil vores butik som sælger ballettøj og balletsko være til stede til alle forestillingerne 🙂

Video

Balletkompagniet producerer en video af Diplomoverrækkelserne som kan købes eller lejes som download/streaming for 100 kr. for køb, 50 kr. for leje: https://vimeo.com/ondemand/balletkompagniet2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *